LIGE NU:

Nordjysk reklamebureau solgt til digital ’lillebror’

KONXION, med base i Aalborg, er blevet opkøbt af mediehuset Søgemedier A/S. Direktør i KONXION, Thomas Thomsen, fortsætter som bureaudirektør.

Det Aalborgensiske reklamebureau KONXION er blevet solgt til Søgemedier A/S, der ligeledes lever af at rådgive virksomheder indenfor onlinemarkedsføring og erhvervsrådgivning.

quote Nu har vi nået en størrelse, hvor det er naturligt, at vi kigger ind i at være landsdækkende. Vi skal sætte på væksten på det administrative og finansielle apparat. Nu går vi målrettet efter high end, altså de større virksomheder.

Thomas Thomsen, bureaudirektør, KONXION

KONXION fortsætter med at have kontor i Aalborg under eget navn, mens planen også er, at samtlige af virksomhedens medarbejdere kommer med over i den nye konstellation.

Tidligere direktør i KONXION, Thomas Thomsen, bliver ny bureaudirektør, mens Lars Granat fortsætter i sin rolle som kreativ direktør.

- Jeg har drevet KONXION på passion de første 10 år, men nu har vi nået en størrelse, hvor det er naturligt, at vi kigger ind i at være landsdækkende. Vi skal sætte på væksten på det administrative og finansielle apparat. Nu går vi målrettet efter high end, altså de større virksomheder, fastslår Thomas Thomsen.

Også administrerende direktør hos Søgemedier, Allan Damborg, glæder sig over sit nyeste køb.

OM KONXION

OM SØGEMEDIER A/S

- Det er ingen hemmelighed, at vi gennem nogen tid har haft et godt øje til den position, som Thomas Thomsen, kreativ direktør Lars Granat Jensen og KONXIONs stab har skabt. Så meget desto mere lykkeligt er det, at det nu er lykkedes at blive enige om, hvordan de to virksomheder kan udvikle sig sammen, skriver han i en pressemeddelse.

KONXIONS nye ejer er en kapitalfond med fokus på investeringer i mellemstore virksomheder i Norden. De primære investorer i Adelis er pensionsfonde, livsforsikringsselskaber, fonde og stiftelser i Europa og Nordamerika.

- Det er med andre ord solide penge, der nu kommer til KONXION og sikrer os det bedst tænkelige udgangspunkt for fortsat udvikling, siger Thomas Thomsen.

Ingen sammenhæng med kandidatur

Tidligere direktør i KONXION, Thomas Thomsen, stiller op som Folketingskandidat for Venstre i Aalborg Kreds Vest.

Men han afviser, at salget af KONXION sker på baggrund af hans kandidatur.

- Salget har været undervejs længe, så det er ikke derfor. Med mit kandidatur har jeg ville vise, at man som erhvervsdrivende godt kan stille op til Folketinget. At det var en god idé at sælge KONXION nu, har intet at gøre med politik. I øvrigt tror jeg ikke, salget vil frigive mere tid – der er rigeligt at tage fat på, siger Thomas Thomsen.

For få uger siden stod KONXION til at blive tvangsopløst af Erhvervsstyrelsen, fordi virksomheden ikke havde afleveret sit regnskab til tiden.

Men den nye bureaudirektør afviser, at salget sker, fordi KONXION er i økonomisk krise.

- Vi er ikke i krise som sådan. Vi havde et hårdt år i 2018/2019, men vi har arbejdet os ud af krisen. Vi har faktisk haft et pænt halvårsregnskab med et pænt stort overskud. Jeg tror mest, det er vores konkurrenter, der vil gøre os til en kriseramt virksomhed. Der har da også været nogle ’gribbe’, der troede, de kunne købe os for en slik, siger Thomsen.

For Thomas Thomsen bliver de vemodigt at sælge sit hjertebarn.

- Det er ligesom at sende sit barn i skole. Man er stolt og synes, man har været med til at skabe en masse arbejdspladser, og nu kan man sende ’barnet’ videre på rejsen, siger han til TV2 Nord.
 

 

F96D46DB-F9B4-442B-8F12-A9804D49E3C6

play Hjælper folk med autisme i job: - Jeg har fundet ud af, hvad jeg er god til

Europa bliver til Scandic

Brand på hotel i Aalborg: Hotelgæst tændte frituregryde på værelset

AaB vinder over Lyngby

AaB indkasserer overbevisende sejr over Lyngby

DAC Genopstår

play Historierne om Dansk Andels Cementfabrik bliver vækket til live i ny bog

F96D46DB-F9B4-442B-8F12-A9804D49E3C6

play Hjælper folk med autisme i job: - Jeg har fundet ud af, hvad jeg er god til

Europa bliver til Scandic

Brand på hotel i Aalborg: Hotelgæst tændte frituregryde på værelset

AaB vinder over Lyngby

AaB indkasserer overbevisende sejr over Lyngby

Til forsiden

Til forsiden