LIGE NU:

Nordjysk revisor vokser igen: Nu får Beierholm over 900 medarbejdere

Revisions-virksomheden AP Statsautoriserede Revisorer bliver en del af det nordjyske Beierholm-brand. Beierholm får nu kontorer i 24 byer og vil beskæftige over 900 medarbejdere.

For to måneder siden offentliggjorde den nordjyske revisions-virksomhed Berierholm, at de ville vokse med 200 medarbejdere pr 1. maj når virksomheden bliver lagt sammen med RSM Plus under Beierholm-brandet. Nu vokser virksomheden endnu mere til foråret.

AP Statsautoriserede Revisorer, der har 70 medarbejdere i Aarhus og København, bliver nu nemlig også en del af Beierholm. Og når sammenlægningerne effektueres 1. maj vil virksomheden have lige over 900 medarbejdere fordelt på 24 kontorer over hele Danmark.

- Vi får flere muskler og forfølger vores mål med at styrke vores position som de bedste rådgivere over for mindre- og mellemstore virksomheder. Med AP får vi flere eksperter, der har samme tilgang til forretning og faglighed – og ikke mindst til at kunde- og medarbejdertilfredshed er lige så vigtige faktorer i vores hverdag, udtaler administrerende direktør for Beierholm Kenneth Jensen.

Beierholm specialisrer sig i små og mellemstore virksomheder og har som mål at blive den foretrukne revisions-virksomhed på dette område.

- Det gælder om at kunne yde den bedste rådgivning til kunderne – til en fornuftig pris. Og den kamp er vi nu bedre rustet til og går hårdere ind i, siger Kenneth Jensen i pressemeddelelsen.

Beierholm drives fra 1. maj af i alt 84 partnere med Kenneth Jensen i spidsen, og de fem af disse kommer til via udvidelsen med AP Statsautoriserede Revisorer, hvor man glæder sig over at blive en del af en større virksomhed med specialister på mange virksomheds-områder.

- Vi vil vores kunder det bedste. Og eftersom deres forretninger udvikler sig, får de et stigende behov for mere specialistviden, hvorfor vi længe har overvejet, hvem vi ville alliere os med for at gå fremtiden i revisionsbranchen i møde. Og vi er overbeviste om, at det gøres bedst ved at gå sammen med nogle af de større i branchen, udtaler adm. direktør hos AP Statsautoriserede Revisorer, Kasper Rabing Christensen uden at afsløre, hvilke andre revisionsvirksomheder, der har været i spil.

 

Fakta om Beierholm: