LIGE NU:

Nordjysk travhest er outsider ved VM i USA

Der er 6,5 millioner kroner og en VM-titel på spil, når Aalborg-travhesten Slide So Easy og træner Flemming Jensen lørdag aften repræsenterer Danmark ved VM i USA.

Ti travheste fra seks forskellige lande er udtaget til at kæmpe om VM-trofæet på Yonkers Raceway i New York, og her kommer Slide So Easy på sit livs opgave.

I et felt der tæller flere internationale storløbsvindere er Slide So Easy regnet som underdog, men Aalborg-hesten er en rigtig vinderhest og møder frem i topform.

Allerede i sidste uge ankom Slide So Easy sammen med sin faste oppasser, Martin Bjerregaard, til USA.

- Han virker rigtig tilpas. I og med at han har stået stille lang tid på grund af rejsen, så har vi bare kørt nogle lettere træningsarbejder for at få musklerne ordentlig i gang, fortæller Martin Bjerregaard fra USA.

Træner og kusk Flemming Jensen ankom til New York fredag for at deltage i de sidste forberedelser frem mod aftenens VM-løb, der er programsat til kl. 21.40 dansk tid. 

Løbet afvikles over distancen 1609 meter, svarende til en amerikansk mile. Slide So Easy starter fra spor ti i kampen om den samlede præmiesum på 6,5 millioner danske kroner.