Nordjyske ishockeyhold får fuldt udbytte med storsejre

10 mål og to sejre stod Aalborg Pirates og Frederikshavn White Hawks for.

De to nordjyske ishockeyhold var begge i aktion søndag eftermiddag i Metal Ligaen, og det viste sig at være en succes for både Aalborg Pirates og Frederikshavn White Hawks.

Begge mandskaber scorede et hav af mål i deres sejre.

I hjemmekampen mod Sønderjyske gjorde frederikshavnerne det meget nemt for dem selv med en stor præstation i første periode.

De første 20 minutter bød nemlig på tre scoringer af White Hawks, samtidig holdt de målet rent i egen ende.

Mod slutningen af anden periode fik Frederikshavn udbygget føringen til 4-0. Den næste og sidste scoring stod høgene også for.

Sejren blev derfor på hele 5-0.

Pirater i udebanesejr

Aalborg Pirates havde det lidt sværere ude mod Odense Bulldogs, selv om nordjyderne også her kom rigtig godt fra første periode.

2-0 var de nemlig foran med scoringer i det første og sidste minut af perioden.

Der skulle dog kun gå lidt over et minut af anden periode, før Odense havde reduceret til 1-2 og dermed skabt spænding i opgøret.

Den spænding varede indtil otte minut af tredje periode, hvor Aalborg Pirates scorede til 3-1, før scoringerne til 4-1 og 5-1 cementerede de tre point.

Sejren placerer Aalborg Pirates på en midlertidig førsteplads med ét point ned Herning Blue Fox, der dog har en kamp i hånden.

Frederikshavn White Hawks, der er på play off-udløsende ottendeplads, har nu tre point ned til Rødovre Mighty Bulls på niendepladsen - og så har nordjyderne spillet to kampe færre.