LIGE NU:

Ny chef indtager stor industrivirksomhed

Klaus Steen Mortensen tiltræder som administrerende direktør i industrivirksomheden Bladt Industries i Aalborg i stedet for Jan Kjærsgaard.

Jan Kjærsgaard har siddet i spidsen for Bladt Industries siden 2014, men nu er hans tid forbi. Til gengæld overtager Klaus Steen Mortensen i hans sted. 

- Jeg har fulgt Bladt Industries gennem lang tid, og da denne mulighed opstod, var jeg ikke i tvivl, da jeg ser mange muligheder for virksomheden både inden for offshore vind- og infastruktur-forretningen, siger Klaus Steen Mortensen i en pressemeddelelse.

Den nye direktør kommer fra en chefstilling i Vestas nordeuropæiske afdeling, hvor han har siddet de seneste 11 år. Han har også tidligere arbejdet i Banedanmark, Skanska, H. Hoffmann & Sønner samt A/S Øresundsforbindelsen. 

Jan Kjærsgaard forlader Bladt Industries til fordel for en lederpost i den danske cementkoncern FLSmidth.

- Gennem mine tre år i Bladt Industries har vi fokuseret på at styrke vores relationer med nøglekunder og opgradere interne processer, og jeg mener, at tiden nu er gunstig i forhold til at påtage mig en ny ledelsesopgave andetsteds, siger Jan Kjærsgaard i en pressemeddelelse.

Bladt Industries er en dansk leverendør af stålkonstruktioner med hovedsæde i Aalborg på Aalborg Havn. Virksomheden havde i regnskabsåret 2016 en omsætning på 3,5 milliarder kroner og et nettoresultat på 123 millioner kroner.

- Jeg er glad for at kunne byde Klaus velkommen, da han bibringer en imponerende track record og en særdeles relevant erfaring, hvilket gør ham til et perfekt match som direktør for Bladt Industries, siger bestyrelsesformand i Bladt Industries, Jens Due Olsen, i en pressemeddelelse. 

Virksomheden har omkring 700 ansatte. Klaus Steen Mortensen tiltræder stillingen som administrerende direktør per 1. januar 2018. 

strejke 1

Regionsrådspolitikere bakker sygeplejerskerne op: - Ulla Astman må til forhandlingsbordet

Hotel Viking

Mand afgået ved døden efter drukneulykke på Hotel Viking i Sæby

Lysregulering

play Strømnedbrud ramte Nordjylland: Mange lyskryds stadig ude af drift

Aalborg Operafestival

play Kirsten og Andreas optræder på altaner under operafestival

strejke 1

Regionsrådspolitikere bakker sygeplejerskerne op: - Ulla Astman må til forhandlingsbordet

Hotel Viking

Mand afgået ved døden efter drukneulykke på Hotel Viking i Sæby

Til forsiden

Til forsiden