LIGE NU:

Ny cheftræner: Vender hjem til Aalborg Svømmeklub

Bjørn Sørensen skal stå i spidsen for Aalborg Svømmeklub fra d. 1. august 2020. Han vender tilbage til klubben efter en årrække i Aarhus.

I øjeblikket er alle svømmere tvunget til at tage alternative træningsmidler i brug, da svømmehallerne landet over er lukkede.

Forhåbentlig bliver det snart muligt igen at hoppe i vandet, og for svømmerne i Aalborg Svømmeklubs vedkommende bliver det fra d.1. august 2020 med en ny mand på bassinkanten i form af Bjørn Sørensen.

- Aalborg Svømmeklub er glade for, at det har været muligt at indgå en aftale med en kapacitet som Bjørn Sørensen, og forventer, at Bjørn kan fortsætte og udvikle arbejdet med klubbens konkurrencesvømmere, således Aalborg Svømmeklub fastholder sin placering i toppen af dansk svømning og fortsat vil være i stand til at levere svømmere, som kan konkurrere på internationalt niveau, udtaler formand i Aalborg Svømmeklub, John Larsen, i en pressemeddelelse.

VIDEO: Mie Ø. Nielsen er i øjeblikket en del af Aalborg Svømmeklub. Ifølge den nordjyske OL-svømmer var en udskydelse af sommerlegene forventet.

Bjørn Sørensen er i dag 34 år, og han har tidligere været træner i Aabybro, Silkeborg og netop Aalborg.

De seneste knap otte år har han tilbragt i Aarhus som cheftræner for AGF.

- Jeg er rigtig glad og stolt over igen at blive en del af Aalborg Svømmeklub. Efter Leifis hårde og gode arbejde i klubben de sidste mange år, er det uden tvivl nogle store sko, der skal fyldes ud, men jeg er ikke i tvivl om, at resten af trænerteamet og jeg nok skal lykkedes med denne opgave, siger Bjørn Sørensen. 

Aalborg Svømmeklub tæller blandt andet de to danske landsholdssvømmere Mie Ø. Nielsen og Viktor Bromer. 

De skiftede i sommeren 2019 tilbage til netop Aalborg Svømmeklub for at kunne genoptage det succesfulde samarbejde med den nuværende træner, Eyleifur Johannesson.

Den islandske træner vender dog til sommer snuden hjem mod Island efter 13 år som træner i Aalborg.