Aalborg Stadion har heddet både EnergiNord Arena og Nordjyske Arena. Fra 1. april hedder det Aalborg Portland Park.

Nyt navn til stadion: Aalborg Portland Park

Når superligaklubben AaB spiller kampe på Aalborg Stadion fra 1. april hedder hjemmebanen Aalborg Portland Park.

Den danske cementproducent Aalborg Portland tegner nu stadionsponsorat hos fodboldklubben AaB for de kommende tre år. Stadion, der er centralt placeret i Aalborgs vestby, har siden marts 2012 været sponsoreret af Nordjyske Medier og heddet Nordjyske Arena. Aftalen med Nordjyske Medier er nu udløbet, og Aalborg Portland har sagt ja tak til at tage over i de kommende år: 

- Selvom Aalborg Portlands aktiviteter i dag er spredt over hele verden, har vi en meget stor forkærlighed for vores fødeby og lokalområde her i Aalborg. Her har vi jo stadig en meget stor del af vores produktion, og derfor har vi gennem mange år støttet en lang række lokale aktiviteter inden for sport og kultur i Aalborg og Nordjylland, siger Managing Director i Aalborg Portland, Michael Lundgaard Thomsen.

Dermed udvider Aalborg Portland sit sponsorat af superligaklubben.

 - Konkret har vi i en årrække været Supersponsor i AaB, hvilket vi har haft stor gavn af. Nu er stadionsponsoratet blevet ledig, og det ser vi som et naturligt næste skridt i vores samarbejde med AaB, siger Michael Lundgaard Thomsen. 

Hos AaB er der glæde over den nye aftale. 

- Vi er stolte over at have indgået en aftale omkring navnesponsoratet med Aalborg Portland, der er en traditionsrig virksomhed med dybe nordjyske rødder, ligesom vi selv, udtaler administrerende direktør i AaB Stephan Schors.

Både AaB og Aalborg Portland er stiftet i 1880’erne, mens stadion, der nu skifter navn til Aalborg Portland Park, fik sin nuværende placering på Harald Jensens Vej i Aalborgs vestby i 1920 og senest er blevet ombygget i 2002: 

- Selve stadion, som nu skifter navn til Aalborg Portland Park, er hele Nordjyllands fodboldhøjborg. Her står et meget stort og trofast hjemmepublikum for at bakke op om AaB, og som virksomhed har vi stor gavn af at invitere både medarbejdere, kunder, leverandører og samarbejdspartnere med til kampe og andre arrangementer på stadion. Det får vi nu endnu bedre mulighed for, siger Michael Lundgaard Thomsen. 

Stadionsponsoratet har virkning fra 1. april 2017, og navneskiftet til Aalborg Portland Park forberedes i de kommende uger. Sponsoratet omfatter også Aalborg Portlands søstervirksomhed Unicon A/S, der er Danmarks største leverandør af færdigbeton. Unicon kommer blandt andet til at lægge navn til en af stadionets lounger. 

00:28 Luk video