Nyt nederlag til EH Aalborgs damer

EH Aalborgs damer i den bedste håndboldrække for kvinder led i aften deres andet nederlag i 2020, da holdet på udebane tabte knebent med fire mål 25-29 til Aarhus United, efter 14-11 ved pausen.

De to hold fulgtes pænt af i starten af kampen, og EH Aalborg bragte sig foran med 6-5, og først mod slutningen af halvlegen lykkedes det for hjemmeholdet Aarhus United at bringe sig foran 14-11.

I anden halvleg var det hele tiden Aarhus United, der var foran med et par mål, men mod slutningen kom EH Aalborg på 22-21, men formåede ikke at holde fast og så slog hjemmeholdet contra og trak fra til slutresultatet 29-25

I den første kamp efter den lange vinterpause på grund af VM  i Japan tabte EH Aalborg hjemme til TTH Holstebro og nu altså igen nederlag i Aarhus. Det betyder, at EH Aalborg stadig ligger i den tunge ende af ligaen på en 12 plads med kun 5 point, et mere en Skanderborg på 13 pladsen, men de har spillet en kamp mindre en EH Aalborg, og kan altså med en sejr rykke forbi EH Aalborg, sidst i ligaen ligger Horsens med kun 2 point, og altså på sidstepladsen, der betyder direkte nedrykning fra HTH Ligaen

Og meget kan blive afgjort allerede i næste runde, der venter nemlig en skæbnekamp i Nørresundby Idrætscenter fredag den 17. januar aften, der kommer netop Horsens på besøg. Horsens har ligeledes spillet en kamp mindre en EH Aalborg, så det bliver noget af en gyser, der venter spillere og publikum. 

EH Aalborg håber på stor opbakning til netop den kamp, holdet har virkelig brug for støtte i bestræbelseren foo at blive i ligaen.

Læs også Kriseramt håndboldklub får ny hovedsponsor

Forsiden lige nu