LIGE NU:

Obama-besøg: Thomas Kastrup fik bredt smil om munden da han fik opkaldet

Aalborg-borgmester Thomas Kastrup-Larsen jubler over udsigten til besøg af den tidligere præsident Barack Obama.

Tirsdag kunne Musikkens Hus i Aalborg pludselig præsentere en kæmpe nyhed. Den tidligere amerikanske præsident Barack Obama gentager sit besøg i Danmark fra sidste år - denne gang besøger han dog Aalborg.

Thomas Kastrup-Larsen kalder Obamas forestående besøg en enestående begivenhed for Aalborg. 

Og det er noget, som glæder Aalborgs borgmester, Thomas Kastrup-Larsen (S). 

- Jeg fik et meget, meget bredt smil om munden. Og så tænkte jeg fedt, og hvor er det fedt, at vi har Musikkens Hus, som er i stand til at få sådan noget som det her til at ske, siger Thomas Kastrup-Larsen og fortsætter.

- Jeg synes, at det lyder helt fantastisk. Det er jo enestående at få en af de største politiske personligheder i nutidig historie til Aalborg. Så jeg glæder mig mega meget og er stolt på vegne af kommunen.

God omtale for Aalborg

Obamas besøger kommer til at foregå den 28. september 2019 og har titlen "A Conversation with President Barack Obama". Her skal Obama tale om lederskab og entreprenørskab i fremtiden. 

- Vi kan både bruge det til at få en hel masse omtale og opmærksomhed, men vi kan også bruge det til at inspirere. I forhold til at tænke det der ”yes, we can.” For hvis man tror på sig selv og har nogle visioner, gider at gøre en indsats, så kan man faktisk flytte nogle ting. Og man må netop sige, at Obama har været med til at tale det rigtig meget op, siger Thomas Kastrup-Larsen.

- Det er i hvert fald en rigtig stor begivenhed, som vi er stolte af. Jeg tror, at han kommer til at inspirere os og være med til at sætte en dagsorden, kommer til at give os alle sammen en oplevelse, som vi kan bygge videre på i det fortsatte med at udvikle vores kommune.

Barack Obama har været amerikansk præsident gennem to embedsperioder fra 2009 til 2017 og var den første afroamerikanske præsident i USA. I løbet af sin embedsperiode besøgte han Danmark to gange. 

Arrangementet kommer til at foregå i Koncertsalen i Musikkens Hus lørdag den 28. september klokken 16.30. Publikum skal bestå af en blanding af inviterede personer, primært fra erhvervslivet, samt et par hundrede studerende fra Aalborg Universitet. 

En billet til arrangementet vil koste mellem 3500 og 8500 kroner. 

25_seconds

play Danmarkspremiere: Teater sender premiereforestilling live til flere tusinde

wohlgemuth teaser vff

play To spillere fra Vendsyssel FF tog til Dubai – nu er de smittet med coronavirus

def_thumb,50_percent

play Salgsvideo går viralt: Nordjysk musiker forsøger at sælge gammelt orgel

80_percent

play Nordjyske piloter drager mod Kreta på mission

25_seconds

play Danmarkspremiere: Teater sender premiereforestilling live til flere tusinde

wohlgemuth teaser vff

play To spillere fra Vendsyssel FF tog til Dubai – nu er de smittet med coronavirus

def_thumb,50_percent

play Salgsvideo går viralt: Nordjysk musiker forsøger at sælge gammelt orgel

Til forsiden

Til forsiden