Foto: AaB

Officielt: AaB henter peruviansk landsholdsprofil

AaB og Edison Flores har endelig sat deres underskrifter på en fireårig aftale.

Efter længere tids forhandlinger indgik AaB torsdag formiddag en fireårig aftale med den peruvianske landsholdsspiller, Edison Flores.

AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde glæder sig over, at det er lykkedes at hente en spiller af Edison Flores’ kaliber til klubben.

 

00:55

TV2 Nord tog en snak med Allan Gaarde om den nye spiller 

Luk video

 

- Vi har arbejdet på tilgangen af Edison Flores i flere uger, og umiddelbart er det min fornemmelse, at vi blandt andet er blevet belønnet for vores vedholdenhed, da noget større klubber end AaB i blandt andet Holland, Tyskland, Belgien, Spanien og Italien også har haft øje på Edison Flores, siger AaB’s sportsdirektør, Allan Gaarde. 

Med tilgangen af Edison Flores får vores hold en ny dimension, og vi er overbeviste om, at han udover at blive en værdifuld spiller.

Allan Gaarde, sportsdirektør, AaB

Sportsdirektøren forventer, at den 22-årige offensivspiller kan dække alle de offensive pladser, og at han med sin hurtighed, energi, sit veludviklede venstreben og sit blik for spillet både er farlig som målscorer og som assistspiller.

- Med tilgangen af Edison Flores får vores hold en ny dimension, og vi er overbeviste om, at han udover at blive en værdifuld spiller også kan blive en yndling på Nordjyske Arena, konstaterer han. 

Læs også Silkeborg om Helenius-aftale: - Vi har brug for det, han er god til

Ifølge den peruianske spiller vil han lige så gerne lægge op til et mål som selv at score. Han ser frem til at starte i den nordjyske fodboldklub.

- På afstand har jeg fulgt AaB i nogle uger. Det har været en god start i ligaen, og jeg glæder mig til at hjælpe holdet.

Edison Flores får trøje nummer 10 i AaB, hvor han indleder træningen torsdag, da en midlertidig arbejds- og opholdstilladelse allerede er kommet på plads.

AaB mangler stadig at modtage en spilletilladelse, men det forventes, at den kommer i orden, så Edison Flores allerede mandag aften i hjemmekampen på Nordjyske Arena mod Esbjerg kan vise sit talent frem for AaB-tilhængerne. 

Læs også Danmark videre trods brasilianske tæsk