Foto: TV2 Nord

På flugt i stjålet bil: Intens biljagt gennem Nørresundby og Aalborgs gader

Der måtte såkaldte "stingerspikes" eller sømmåtter til, for at standse en biljagt i og omkring Aalborg, onsdag aften.

Nordjyllands Politi måtte træde på speederen, da der onsdag aften blev lokaliseret en stjålet bil. Herefter endte det nemlig i en regulær biljagt i Aalborgs gader, fortæller vagthavende ved Nordjyllands Politi, Poul Badsberg.

Nordjyllands Politi lokaliserer i første omgang bilen ved motorvejen i Nørresundby – en bil, der blev stjålet søndag i forbindelse med et indbrud ved Nibe.

- Efter den første kontakt med bilen i Nørresundby, sætter de afsted med voldsom fart og hasarderede overhalinger. De kører meget aggressivt. 

- Ti minutter senere får vi kontakt med dem igen ved Rørdalsvej i Aalborg Øst. Vi har heldigvis fået lagt stingerspikes ved Tranholmvej, der punkterer dækkene. De to mænd forsøger herefter at flygte til fods, uden succes, fortæller Poul Badsberg til TV 2 Nord.

De to anholdte kommer til at overnatte hos politiet, inden de næste juridiske skridt i sagen skal tages. Nordjyllands Politi ønsker dog ikke at oplyse mere om sigtelser, forbindelsen til tyveriet i Nibe eller yderligere oplysninger om de to mænd, af hensyn til den videre efterforskning.

00:30 Luk video

Læs også Ulykke ved Hobro: Bilist faldt i søvn og ramte ældre ægtepar