Pirates sendte mestrene ud

Aalborg Pirates gik videre til pokalsemifinalen efter en sejr på 4-1 i Gigantium, og er dermed videre med samlet 5-3 efter to kampe mod Esbjerg.

Aalborg Pirates spillede sig lørdag aften til pokalsemifinale, og Pirates kom ud med god energi i starten af kampen og kom frem til flere gode muligheder.

Pirates kom til nogle chancer i starten af 2. periode, hvor der kom flere gode chancer, men Esbjerg var heller ikke uden muligheder i starten, hvor Quemener igen legede sprællemand i målet, inden Julian Jakobsen med en smart skudfinte, snyd Esbjerg målmanden og scorede sikkert til 2-1. Chancer i begge ender, men det var Andrew Blazek, der bragte Aalborg på 3-1, da han var først over en returpuck i slottet, som han sendte i nettet og bragte Gigantium i jubel.
Den mest omdiskuterede situation kom med tre minutter igen, hvor det ser ud til, at Bryce Reddick bliver taget ned bagfra og rammer en Esbjerg spiller, men han ender med at få matchstraf for kicking, skriver Aalborg Pirates på klubbens hjemmeside.

Pirates kom under en del pres i 3. periode, hvor Ronan Quemener legede sprællemand og fik stresset Esbjerg spillerne til at sende en del skud på mål. Pirates var presset under isen store dele af perioden, men Esbjerg kom kun enkelte store muligheder, som Quemener reddede.
Martin Højbjerg sendte Pirates endegyldigt videre, at han scorede til 4-1 i powerplay, hvor han var først over sin egen retur, skriver Aalborg Pirates på klubbens hjemmeside.

Der var 1162 tilskuere i Gigantium, der overværede Pirates sejr over mestrene fra Esbjerg lørdag aften.