Pirates siger farvel til profil og goddag til landsholdsspiller

Anders Koch skal i stedet prøve kræfter af i udlandet.

Det er ikke længe siden, Aalborg Pirates sagde farvel til den mangeårige pirat Jeppe Jul Korsgaard et år før kontrakten udløb. Nu siger klubben igen farvel til en dansk profil før tid. 

Denne gang er det spilleren Anders Koch, der tager afsked med piraterne, som han skifter ud med den bedste finske liga. 

Klubben skriver i en pressemeddelelse, at det er efter gensidig enighed, at kontrakten er blevet ophævet.

- Da Anders fik muligheden for at komme til Finland, ønskede vi naturligvis ikke at stå i vejen for dette, udtaler sportschef Ronny Larsen.

Anders Koch nåede at spille 137 kampe i grundspillet samt 43 kampe i slutspillet for Pirates, hvor han endte med 78 point i grundspillet samt 18 point i slutspillet. Han var derudover med til at vinde titlen som dansk mester i de to foregående sæsoner. 

Erstatning hentet

Aalborg Pirates har dog allerede hentet backens erstatning. Det er den danske landsholdsspiller, Nicolai Weichel, der kommer til Aalborg Pirates på en kontrakt gældende for de kommende to sæsoner.

- Nicolai er en gennemrutineret spiller, der netop har spillet sin 10. sæson i Metal Ligaen, så vi er ikke i tvivl om, hvilken spiller vi får ind på holdet. Weichel er en ledertype, der går forrest til kamp, men også til træning, udtaler sportschef Ronny Larsen.

Den nye pirat har spillet i blandt andet Rungsted Seier Capital, Herning Blue Fox og seneste Odense Bulldogs. 

Han deltager desuden i øjeblikket i landsholdets optakt til VM-slutningen, derfor vil han først efterfølgende tiltræde Pirates' trup til sommertræning senere på sommeren.Seneste nyt

fra Nordjylland