LIGE NU:

Politi: Brand i Gandrup kan være påsat

Nordjyllands Politi undersøger brand i Gandrup søndag formiddag nærmere, da man har en mistanke om, at den kan være påsat.

Nordjyllands Politi har bedt teknikere undersøge resterne af den ejendom på Poul Smedsvej i Gandrup, der søndag brændte. Det sker for at klarlægge årsagen til branden i det tomme tidligere tømrerværksted. Der er nemlig ingen umiddelbar årsag at finde for myndighederne på stedet.

- Vi har bedt teknikere om i løbet af ugen at kigge nærmere på stedet for at finde brandårsagen, og vi har en mistanke om, at branden kan være påsat, siger vagtchefen hos Nordjyllands Politi.

I forbindelse med branden lykkedes det beredskabet at få branden isoleret til erhvervs-ejendommen på adressen, hvorfor hverken villaen på matriklen eller øvrige villaer i området var i fare for at ofre for flammerne.

Ejendommen står tom, og der er ikke meldt nogen personer til adressen. Desuden er der er tale om en tømrervirksomhed, der indgår i et konkursbo.

- Det skal vi blandt andet også kigge nærmere på, så der er nogle omstændigheder, der gør, at branden nu bliver efterforsket, fortæller vagtchefen hos Nordjyllands Politi.

Branden opstod ved 9-tiden søndag formiddag.