Foto: Arkiv

Politiet søger vidner til vanvidskørsel

Politiet hører gerne fra folk, der så noget, da en 35-årig mand torsdag eftermiddag påkørte flere biler under biljagt i Aalborg.

Så du en blå Seat køre vildt gennem Aalborg, på Boulevarden, Louisegade og Danmarksgade? Eller var du måske selv involveret? Så hører Nordjyllands Politi meget gerne fra dig.

Vanvidskørslen skete under en biljagt i Aalborg i går. Politiet havde stoppet en 35-årig mand på J.F. Kennedys Plads klokken lidt i fem torsdag eftermiddag, angiveligt fordi han havde været oppe at slås med en person der. Men manden stak af i sin bil og havde under flugten held med at påkøre op til flere andre biler, før han smed sin bil i Danmarksgade og fortsatte til fods. 

Læs også Påvirket flugtbilist påkørte biler i Aalborgs midtby

Ved 18-tiden lykkedes det politiet at anholde flugtbilisten på havnefronten i Aalborg. Han er af flere vidner blevet beskrevet som stærkt påvirket, og politiet har fortalt, at han er en gammel kending.

Den blå Seat, den 35-årige mand kørte i, er nu konfiskeret, og manden kan se frem til flere sigtelser - for både færdselsovertrædelser og vold. Men Nordjyllands Politi vil altså også gerne høre fra vidner og eventuelt involverede. Politiet kan kontaktes på telefon 114, og alle henvendelser behandles anonymt.