LIGE NU:

Prica ser rødt i uafgjort åbningskamp

AaB spillede søndag deres første kamp i den nye sæson af 3F Superligaen. Kampen var ikke uden dramatik. En af AaB's fire debutanter skulle vise sig at få en hovedrolle i den målløse 0-0-kamp.

Hele fire debutanter kom i spil for AaB, der var uden profilerede navne som Lucas Andersen og Rasmus Thelander. En af disse debutanter kom for alvor i fokus efter 76 minutters spil. 

En af debutanternes navn vækkede måske større genklang hos de nordjyske fans end de tre øvrige. Tim Prica, hvis far er den tidligere AaB-bomber Rade Prica, skulle ligesom faderen vise sig at få en hovedrolle. Dog ikke af den positive slags.

Tim Prica nåede ikke engang at få et kvarter på banen som indskifter. Efter 76 minutter viste dagens dommer Mikkel Redder ham det røde kort, og han måtte derfor se resten af kampen fra tribunen. Det røde kort blev tildelt svenskeren, efter han nedlagde Lynbyspilleren Marcel Rømer bagfra.

AaB dominerede ellers kampen, og før det røde kort lignede det kun et spørgsmål om tid, før AaB ville bringe sig i front. Kampbilledet ændrede sig efter det røde kort, og pludselig fik Lyngby ny energi. De blåblusede havde ellers set trætte ud i store dele af anden halvleg.

Lyngby fik dog ikke for alvor lukreret på overtallet, og kampen endte med en nulløsning. Forsvarsspilleren Daniel Granli og midtbanemanden Pedro Ferreira fik ligesom Tim Prica debut. De spillede begge hele kampen. Den lynhurtige Timothee Nkada fik ligeledes debut, efter han kom ind efter 64 minutter. Nkada fik enkelte gange vist prøver på sin hurtighed, men det var ikke nok til, at han kunne blive matchvinder.

AaB spiller næste Superliga-kamp mod AC Horsens den 21. september. Den kamp spilles på Aalborg Portland Park