Seneste nyt:

Rare Wine sætter endnu en gang rekord

Det nordjyske firma har solgt verdens dyreste vine og slår omsætningsrekord med hele 60 procent i forhold til sidste år.

Koncernregnskab for selskaberne i RareWine Group, der tæller RareWine Trading, RareWine Invest og Nordic Freeport, viser en rekordomsætning for regnskabsåret 20-21 på kr. 690 millioner, og en bundlinje på kr. 33,5 millioner før skat. Det er en stigning på næsten 60 procent i forhold til året før.

 - Vi er både glade og stolte over resultatet, og har i løbet af de sidste par år virkelig fundet vores ben at stå på trods pandemi, storpolitiske handelskrige og øvrige udefrakommende omstændigheder. Med det solide fundament som vi har skabt, er vi nu godt rustet til at investere i fremtiden, siger CEO og stifter af RareWine Group, Rasmus Nielsen.

RareWine Group er blandt de største spillere i verden indenfor ’fine & rare wine’ og håndtere alt fra indkøb til salg gennem handelsforretningen RareWine Trading. Investeringsselskabet RareWine Invest hjælper private og professionelle investorer fra alle kontinenter med investering i vin. 

Endelig tager koncernen sig også af opbevaring og logistik hvilket sker på Nordic Freeport, som er EUs eneste toldoplag hvor private og professionelle kan opbevare vin og spiritus uden told, moms og afgift.

Vildt corona-år

- Vi er enormt stolte af den indtjening som vi har præsteret, men vi er også opmærksomme på at markedet sandsynligvis bliver gradvist normaliseret igen efter et vildt år med corona, siger Mads Jensen, der varetager store dele af den daglige drift i selskaberne.

Koncernen tæller godt 50 ansatte fordelt på tre lokationer i henholdsvis Vester Hassing, Aalborg og senest Stockholm, hvor RareWine Invest åbnede kontor i marts. 

Med nye kontorer i udsigt, så vækster RareWine Group også på medarbejdersiden, og har efterhånden nået en størrelse, hvor stifteren, Rasmus Nielsen, er lykkes med at gøre sig selv uafhængig af den daglige drift. I dag er hans rolle som forretningsudvikler.

Mikkel Hansen med på holdet

Tidligere på året kunne RareWine Group også løfte sløret for et samarbejde med håndboldspilleren Mikkel Hansen, der skal være med til at udbrede kendskabet til vininvestering i Danmark.

Et af mange tiltag, som har været med til at skabe en solid markedsposition for RareWine Group, der også mønstrer en af de største Instagram-profiler i vinverden, kun overgået af en håndfuld celebre aktører, heriblandt Moët Chandon og Dom Pérignon. 

Senest er RareWine Group blevet kåret til Årets Arbejdsplads i Aalborg Kommune. 

Vinfirmaet Rare Wine har i øjeblikket en helt særlig flaske vin på lager, som vækker opsigt, ikke bare herhjemme men også ude i den store verden. Der er nemlig tale om den dyreste flaske vin, der er til salg på det åbne marked netop nu. Flasken, der rummer seks liter, kan blive din for den nette sum af 3,1 millioner kroner.