03:04

Her kan du se interviewet med den overordentlig glade sæbynit, der kvitterede for træner Morten Wighorsts tillid med en fire fremragende mål.

Rasmus Thellufsen: - Jeg har næsten ikke sovet i nat

Torsdag aften bragte AaB's nye målhelt storsejren over Silkeborg i hus med fire ud af kampens fem mål. Derfor var han af gode grunde meget glad, da TV2 Nord mødte ham fredag.

Det blev ikke til meget søvn natten til fredag for den 20-årige Rasmus Thellufsen. Sammen med resten af holdet fra AaB sejrede han torsdag aften over Silkeborg IF på hjemmebane, og den unge sæbynit havde en ganske særlig rolle i den sejr. Han stod nemlig for fire ud af kampens fem mål. Det var derfor en meget glad  - men også træt -  mand, TV2 Nord hilste på fredag eftermiddag. 

- Jeg har næsten ikke sovet i nat. Da jeg kom hjem, så kørte det hele jo rundt. Det var en fantastisk aften i går. Jeg sov først halv tre. Det var næsten alt, hvad jeg ramte, der gik ind, så det var superfedt, lyder det fra Rasmus Thellufsen. 

Læs også Mål-amok i Aalborg: AaB i kvartfinalen efter 5-0 over Silkeborg

Og holdet er inde i en god stime. Aftenes storsejr blev AaB's anden over Silkeborg IF på blot fem dage.

- Vi kunne næsten ikke ønske os en bedre start på det her forår. 

Men selvom han brillierede, så har det ikke altid ligget i kortene, at han skulle spille superligafodbold i AaB. 

- Der har været en kombination mellem fodbold og skole, og det har været svært at få til at hænge sammen. Men jeg synes, det er dejligt at komme på den anden side og kunne koncentrere mig hundrede procent om fodbold. 

Med sejren er AaB sikkert videre til DBU Pokalens kvartfinale. Og Thellufsen håber selvfølgelig, de kommer med i slutspillet. 

Du kan se interviewet med ham i videoen øverst i artiklen.