LIGE NU:

Rolim kan debutere for AaB

Arbejds-, opholds- og spilletilladelsen er på plads, så brasilianske Yann Rolim kan debutere i den rød-hvide trøje, når AaB søndag eftermiddag møder OB i Odense.

Når AaB i morgen løber på banen i Odense, kan nyindkøbet Yann Rolim være med på banen. Alle papirer er på plads, og det er op til cheftræner Morten Wieghorst, om brasilianeren får debut. 

På Ewii Park på Fyn skal AaB forsøge at hente sæsonens første sejr. AaB’s cheftræner Morten Wieghorst udtaler:

- Vi har fået kigget på vores seneste kamp i Superligaen mod FC Nordsjælland og vores seneste møde med i OB i foråret, og samlet set har standardsituationer og omstillinger imod os været fokuspunkter, som vi skal have rettet op på.

- Når det er sagt, så ønsker vi også at være mere på bolden, end vi var i sidste uge mod FC Nordsjælland, så vi på den led igen kan få bedre gang i vores eget spil, fortæller cheftræneren.

- Set ud fra et mentalt aspekt har moralen være intakt i vores første tre kampe, hvor vi hver gang har formået at komme tilbage i kampen, selvom vi har været bagud, men det samlede udbytte har ikke været tilfredsstillende.

Derfor skal AaB-spillerne i arbejdstøjet. 

- Vi er bevidste om, at der skal arbejdes hårdt for at hente sæsonens første sejr, men vi har en tro på, at det med marginalerne på vores side er muligt, at den kommer i morgen, siger Morten Wieghorst, der efter lørdagens træningspas har udtaget følgende 19 navne:

1 Nicolai Larsen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Jores Okore, 6 Kristoffer Pallesen, 8 Rasmus Würtz, 9 Jannik Pohl, 10 Edison Flores, 11 Jakub Sylvestr, 16 Magnus Christensen, 20 Marco Meilinger, 21 Kasper Risgård, 22 Michael Lansing, 23 Filip Lesniak, 24 Nikolaj Lyngø, 25 Frederik Børsting, 28 Yann Rolim, 32 Kasper Pedersen og 33 Bardhec Bytyqi.

Rasmus Thellufsen og Oliver Abildgaard er på skadeslisten, mens Patrick Kristensen, Marco Ramkilde og Robert Kakeeto alle er på vej tilbage fra skader, men fortsat er ukampdygtige.