Se billederne: Aalborgs U20 ishockey drenge er danmarksmestre

Ishockey-drengene fra Aalborg har vundet tre ud af tre kampe. Nu kan de kalde sig selv for danmarksmestre.

Hos AaB Ishockey kan de slet ikke få armene ned.

I løbet af weekenden har drengene fra U20 nemlig været på isen til danmarksmesterskabet og kæmpet om at hive den gyldne medalje hjem til klubben, og det lykkedes i den grad.

quote Vi har spillet rigtig godt alle mand, og det er fuld fortjent

Landsholdstræner, AaB U20, Kasper Haslund Knudsen

- Det er rigtig fint. Det kan faktisk ikke være bedre, siger landsholdstræner Kasper Haslund Knudsen.

Dagens afgørende kamp blev spillet på Frederikshavn Stadion mod Herlev, som ikke har vundet en eneste kamp.

Det begyndte rigtig godt for Aalborg-holdet som scorede hele fem mål i første periode. Tre af dem blev dog annulleret.

Ifølge landsholdstræneren blev det ene mål annulleret ved en fejl fra dommerens side, imens de andre to blev annulleret, fordi målscoren var for langt inde i Herlevs mål.

I anden periode får Herlev lidt bedre fat, men ingen af holdene scorer på deres chancer.

I tredje periode lykkes det begge hold at få et mål i kassen og kampen ender dermed 3-1 til Aalborg.

- Vi har spillet rigtig godt alle mand, og det er fuld fortjent, siger træneren.

Vinder 3 ud af 3 kampe

Aalborg spillede deres første kamp om guldet fredag mod Herning. Det var en kamp, som endte i noget af en gyser, da den skulle afgøres med forlænget spilletid og til sidst i straffeslag. Her brændte Herning alle tre chancer, imens det lykkedes Aalborg at score et mål og dermed vinde kampen.

Anden kamp blev afviklet lørdag mod Hvidovre, hvor Aalborg også vandt. Denne gang 2-1.

Nu kan U20-drengene holde fri med god samvittighed, nu hvor sæsonen er slut for deres vedkommende.