Se den her: Aalborgs dyreste lejlighed nogensinde solgt for kæmpe millionbeløb

Lejligheden er solgt som den dyreste i Aalborg Kommune.

På trods af en energikrise, stigende renter og prischok overalt i landet er Aalborg-områdets dyreste lejlighed nogensinde solgt. 

Man kunne ellers være tilbøjelig til at tro, at en sådan lejlighed ville være på boligmarkedet længe, men sådan skulle det ikke være. 

Den står nemlig som solgt på mæglerens hjemmeside nu knap tre uger efter.

Dyreste lejlighed handlet i kommunen

TV2 Nord skrev om den dyre og eksklusive lejlighed tilbage i september, hvor boligen netop var sat tilsalg, som den dyreste i Jylland. 

Den gang lød prisen på knap 20 millioner kroner, og det er også den pris, som penthouselejligheden er solgt for. 

-  Jeg kan bekræfte, at boligen er solgt, og at beløbet lød på 19.995.000 kroner, fortæller mægler Jette Gudiksen, der sammen med sit firma Thorkild Kristensen har solgt boligen. 

Dermed er boligen solgt som den dyreste lejlighed på boligmarkedet i Aalborg Kommune. 

Det er knap tre uger siden, at lejligheden i Nørresundby blev sat på markedet, derfor kan man godt kalde det for et lynsalg. 

- Da vi som firma fik lov til at stå for salget af lejligheden, tænkte jeg faktisk hurtigt, at den nok skulle blive solgt, da den er så speciel og eksklusiv. Jeg tænkte, at den ville være væk inden for omkring seks måneder, forklarer Jette Gudiksen og fortsætter:

- Vi er som firma rigtig glade og stolt over at have fået lov til at sælge så speciel en lejlighed i den prisklasse. Det har selvfølgelig været en oplevelse som mægler, pointer hun. 

Kolossal tagterrasse

For de mange millioner får den nye køber en lejlighed, som ligger lige ud til Limfjorden.

Ikke nok med det har boligen en kæmpe tagterrasse på 380 kvadratmeter med udsigt til Aalborg på den anden side af vandet og 236 kvadratmeter bolig fordelt på fem værelser, som ligger på toppen af nybyggeriet Horisonten - tre ombyggede siloer.

Seneste nyt

fra Nordjylland