Seneste nyt:

Semifinalen er sikret: Aalborg Håndbold storsejrer over Sønderjyske

Aalborg Håndbold vandt søndag eftermiddag over SønderjyskE og er dermed sikker på en plads i DM-semifinalerne.

Det havde misset i to kampe forinden -muligheden for at sikre sig en af de eftertragtede semifinalepladser i kampen om DM-guldet, men søndag eftermiddag lykkedes det endelig for Aalborg Håndbold. 

Det var Sønderjyske, der måtte afgive de to point til de rød- og hvidblusede nordjyder, der dominerede kampen fra første fløjt. 

- Det er altafgørende for vores selvforståelse. Vi vidste jo godt, at vi havde gode forudsætninger for at komme med i den her semifinale, men vi har haft svært ved at lukke tingene. Men i den her kulisse og den energi vi lægger i det, så glæder det mig, at vi lukker det nu her, fortæller cheftræner for Aalborg Håndbold, Stefan Madsen. 

Overbevisende forsvarsspil og en skarp kontrafase betød, at Aalborg Håndbold fik rigtig god gang i målscoringen, og de kunne dermed gå til pause foran 19-14. 

Efter pausen fortsatte Aalborg Håndbold med at kontrollere kampen, og man behøvede ikke blive til sidste fløjt for at vide, at Aalborg Håndbold nok skulle løbe med sejren. 

 

Til slut var det kun et spørgsmål om sejerens størrelse, og de 4.119 tilskuere i Gigantium kunne sammen med spillerne juble over en sejr på 33-23. 

- Det betyder selvfølgelig, at vi har mulighed for at spare lidt på ressourcerne, men vi er også inde i en fase, hvor vi skal holde flow i tingene, så der bliver en balance, fortæller Stefan Madsen. 

Udover at Aalborg Håndbold nu er sikre på en plads i semifinalerne, så overhaler de også Skjern på puljens førsteplads, da Skjern tabte deres opgør til TTH Holstebro. 

Næste gang Aalborg Håndbold skal i kamp, er det netop mod TTH Holstebro. Den kamp spilles onsdag den 15. maj i Gigantium. 

Media Drop 051221 350 emfj

play Jørn og Birgit laver gravhøj i haven og begraver tidskapsler til eftertiden

40_percent

play Nyt anlæg skal producere brændstof ved hjælp af røg fra RenoNord

041217 brand hadsund brandbil

Overophedet olie skabte brand

def_thumb,50_percent

play Mandag bliver en blæsende og kold vinterdag

Media Drop 051221 350 emfj

play Jørn og Birgit laver gravhøj i haven og begraver tidskapsler til eftertiden

40_percent

play Nyt anlæg skal producere brændstof ved hjælp af røg fra RenoNord

Til forsiden

Til forsiden