Skud affyret på Vesterbro - politiet er talstærkt til stede

Der er ifølge TV2 Nords oplysninger spærret fra Vingårdsgade og frem til Bispensgade.

Politiet er lige nu massivt til stede på Vesterbro i Aalborg. Det fortæller et øjenvidne til TV2 Nord. Der er også hundepatruljer på stedet. 

Michela Bach, der bor på anden sal i området, fortæller, at hun omkring klokken 13 hørte, hvad der mindede om tre skud, men hun slog det hen i en rum tid. Men så kiggede hun ud ad vinduet.  

Her var en politibil kortvarigt parkeret i nærheden af San Giovanni, hvor nogle fodgængere pegede mod Limfjordsbroen. Herefter susede politiet nordpå. Kort efter kom flere politibiler til Vesterbro, og området blev afspærret.

Har du set noget?

Hvis man har set noget eller har informationer, der kan have betydning for politiets arbejde i sagen, bedes man ringe til politiet på telefon 114.

Nordjyllands Politi oplyser i en pressemeddelelse, at der er blevet skudt fra en bil mod en anden. En 33-årig mand er blevet såret, han er formentlig ramt af to skud. Han er på hospitalet og er i stabil tilstand.  

- Vi er i øjeblikket massivt til stede med adskillige patruljer i hele Aalborg og på Vesterbro i særdeleshed. Vi har i øjeblikket afspærret området omkring gerningsstedet på Vesterbro, og det beder vi om borgernes forståelse for, siger vagtchefen ved Nordjyllands Politi, Thomas Ottesen.

Ifølge Michaela Bach er politiet iført skudsikre veste. Ifølge et andet øjenvidne TV2 Nord har været i kontakt med er to sorte biler kørt i høj fart fra gerningsstedet. 

Hun fortæller, at folk ikke må gå frem og tilbage ved afspærringen, og folk ikke må hente deres biler i det afspærrede område. 

- Hele hændelsesforløbet før, under og efter afdækkes grundigt, og det kræver undersøgelser på stedet af store politistyrker, ligesom der vil være politiet i området, der foretager forskellige forhøringer og andre typer af undersøgelser, for eksempel indhentelse af overvågningsmateriale eller andre informationer af betydning for sagens opklaring.

Der er et par skudhuller i BMW'en samt en smadret rude.
Der er et par skudhuller i BMW'en samt en smadret rude.
Foto: Arkivfoto/Per Frank Paulsen / TV2 Nord

- Derfor kan vi heller ikke kommentere eller oplyse nærmere om mulige gerningspersoner eller om den sårede mand og deres relationer. Det er blandt andet dét, som vores efterforskningsskridt i sagen skal afdække, understreger vagtchefen. 

- Men det er alvorligt med skyderi i det offentlige rum. Og vi efterforsker massivt at for pågribe mistænkte. Også af den grund alene er vi massivt til stede – for at skabe tryghed for byens borgere. Alle skal vide, at vi tager massivt hånd om den her sag: Skyderi på gaden er helt uacceptabelt, tilføjer han. 

Nordjyllands Politi vil være særligt synlige i hele Aalborg i mange timer fremover, mens undersøgelserne pågår. 

michaela
Foto: Michela Bach

Seneste nyt

fra Nordjylland