Seneste nyt:

Skuffet Stine Rex: - Jeg håber, jeg kan inspirere folk til, at det er okay at fejle

Stine Rex siger selv, at hun fejlede, da hun ikke gennemførte ekstremløbet Sparthatlon. Og ved at fejle håber hun at kunne være med til at gøre en forskel.

Det er mildt sagt en meget skuffet Stine Rex, der lige nu er på vej hjem til sit hotel i Athen. 

Ultraløberen kæmpede med alt, hvad hun havde i sig, men masser af forberedelse, vandmelon-is og Ribena-saft var ikke nok. 

Efter 105 kilometer måtte hun udgå af ekstremløbet Sparthatlon, der lige nu finder sted i Athen. 

- Jeg er rimelig træt af det lige nu, og jeg er smadret. Det var bare ikke min dag, og efter 80 kilometer vidste jeg, at det var en lortedag, siger Stine Rex, der ellers havde håbet at få en podieplads ved løbet, inden hun igen skulle rejse mod Danmark. 

Efter cirka 80 kilometer var Stine Rex godt presset.

Ultraløberen blev dehydreret

Stine Rex har to gange gennemført Sparthatlon, der er et løb på hele 246 kilometer. Det er blevet til en fjerdeplads, men hun er aldrig kommet på podiet. 

Hun havde håbet, at det skulle være i år, men det blev det ikke, og Stine Rex fortæller, at hun ikke havde nok respekt for løbet, og hun blev hurtigt dehydreret. 

- Varmen var sindssyg. Nogle gange kan man holde til varmen. Andre dage kan man ikke siger Stine Rex og fortsætter: 

- Nogle gange lykkes ting ikke, og når det sker, er det bare med at se nye muligheder og finde på nye ting, man kan gøre i stedet for. Jeg skal lige have et par dage til at komme over det her, og så finder jeg på noget nyt, siger Stine Rex. 

Stine Rex ligger fladt ned, efter hun er udgået fra løbet.
Stine Rex ligger fladt ned, efter hun er udgået fra løbet.
Foto: Pia Beltoft

Stine Rex vil inspirere

Ultraløberen Stine Rex har gennemført næsten alle de løb, der er værd at løbe i Danmark og i udlandet, men i dag var der - ifølge hende selv - ikke noget hun kunne gøre. 

Der var, som hun beskriver det, fuldstændig slukket. 

- Jeg kunne mærke, at den der glæde ved at løbe, og at benene bare kunne blive ved, fik jeg ikke i dag, siger Stine Rex. 

Hun er ambassadør for Legeheltene, der er en del af Aalborg Universitetshospital. Det er voksne, der kommer og underholder med leg og sjov, mens de er indlagte. Og dem løb hun for i dag. 

- Jeg håber lidt, at jeg kan inspirere folk til, at det er okay at fejle. Jeg fejlede. Men jeg er her stadig, og jeg er stadig ved godt mod. Det var lidt ærgerligt. Jeg havde håber, at jeg kunne samle en masse penge ind til Legeheltene. Nu sidder jeg her efter 105 kilometer - og ja, jeg er jo ikke engang halvvejs, siger Stine Rex. 

Stine Rex' mand og træner hjalp hende med at fjerne hende nummer 103.
Stine Rex' mand og træner hjalp hende med at fjerne hende nummer 103.
Foto: Pia Beltoft