Seneste nyt:

Slog alle rekorder: 1,5 millioner mennesker så Martin Jensens koncert fra toppen af AKKC

Under showet fredag aften blev der affyret 750 stykker fyrværkeri, og 750 lamper sørgede for det spektakulære lysshow, som kunne ses langt væk. TV2 Nord sendte 90 minutter af koncerten, som også her blev et kæmpe hit hos seerne.

AKKC's ikoniske scenetårn i 35 meters højde skabte fredag aften rammerne for en ny rekord. 

Med udsigten til Aalborgs skyline og Limfjorden spillede den verdenskendte DJ Martin Jensen sig ind på alverdens rekordlister under sin spektakulære koncert, der blev sendt på både TV2 Nord Salto, tv2nord.dk og livestreamet på streamingplatformen Twitch.

Martin Jensens sceneshow fredag aften var ud over det sædvanlige. Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix
Martin Jensens sceneshow fredag aften var ud over det sædvanlige. Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

X-Factordommerens koncert endte på en 10. plads på listen over de mest afspillede begivenheder inden for gaming og musik i hele verden. Ifølge AKKC har koncerten også sikret langt flere seeren end noget som helst andet dansk tv-show.

- Kan ikke udtrykke nok, hvor stolte og glade vi er i dag i AKKC. At skabe noget så hurtigt og så unikt, sætter simpelthen nye standarder for både os selv, Aalborg og Danmark. Tænk på bare tre uger skabte vi sammen med Martin & team og et utal af forskellige samarbejdspartnere, noget så vildt, som hele verden i fire timer kiggede med det. Ret mange flere kender Aalborg og Danmark nu, siger administrerende direktør Nicolaj Holm.


Største koncert nogensinde

Koncerten var én i en række af anderledes og grænseoverskridende koncerter, som Martin Jensen har givet under konceptet 'Me, Myself Online', hvor han både har sendt fra Parken, Skovtårnet, Billund Lufthavn og ILLUM.

Showet på toppen af AKKC slog dog dem alle i størrelse - og det var noget, der i dén grad passede den unge DJ.

- Showet fra Aalborg, er på alle måder, det største show vi har lavet. At stå i 35 meters højde og have en smuk by ved Limfjorden liggende under sig, var vildt og gav så meget energi under hele showet, fortæller Martin Jensen.

Målt i ampere var det skam også de store dimensioner, der var fremme. Der blev nemlig tændt 750 lamper til et gigantisk lysshow, som kunne nydes mange kilometer væk af de nordjyder, som af coronamæssige årsager ikke måtte komme tæt på selve koncerten.

Gigantisk sceneshow lyste Aalborgs skyline op fredag aften under Martin Jensens koncert. Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix
Gigantisk sceneshow lyste Aalborgs skyline op fredag aften under Martin Jensens koncert. Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

750 affyringer af fyrværkeri blev det også til under koncerten.

Ifølge AKKC fik Nordjyllands Politi en del henvendelser omkring lysshowet fra borgere, der ikke vidste besked om koncerten. Men alt var blevet afviklet efter reglerne, skriver AKKC i en pressemeddelelse.

Næste koncert i Aalborg for Martin Jensen er lørdag den 27. november, hvor han spiller indendørs på AKKC’s store scene foran 3.300 stående publikummer. 

Udover koncerten i Aalborg giver han kun én yderligere koncert i København. 

Se interview med Martin Jensen inden fredagens koncert: