LIGE NU:

Større våbenlager: To personer fængslet efter fund af våben i bil

I forbindelse med politiets razzia søndag morgen i Nørresundby blev to personer anholdt for at være i besiddelse af flere typer våben.

Nordjyllands Politi fandt søndag morgen flere våben i en bil, da de holdt razzia ved Limfjordsbroen i Nørresundby.

I forbindelse med færselskontrollen blev der både fundet en skarpladt pistol, flere små såkaldte ”pen guns” – pistoler udformet som en kuglepen med plads til en enkelt patron – samt en totenschlæger.

Video fra razziaen.

Der befandt sig to personer på henholdsvis 24 og 25 år i bilen og begge blev anholdt. Efterfølgende blev der foretaget ransagninger på en adresse i Nørresundby i forbindelse med sagen. 

De to personer blev søndag ved middagstid fremstillet i et lukket grundlovsforhør.

- Begge personer er sigtet for i morges omkring klokken 5.00 at have været i besiddelse af en kaliber 22 revolver, fortæller Torben Kaufmann Sørensen, senioranklager hos Nordjyllands Politi.

Udover våbnene i bilen blev der ved den efterfølgende ransagning på den ene persons bopæl fundet et større våbenlager.

- Derfor bliver den yngste af de to personer også sigtet for at have været i besiddelse af to ni-millimeter pistoler, en kaliber 22 pistol og to oversavede haglgeværer, siger anklageren, der ikke kan oplyse om de to sigtedes forklaringer, da grundlovsforhøret foregik bag lukkede døre.

De to personer er varetægtsfængslet frem til 12. august. Den 24-årige erkendte besiddelse af våben. Den 25-årige nægtede at udtale sig.

Nordjyllands Politi bekræfter overfor TV2 Nord, at to personer i forbindelse med morgenens færdselskontrol blev anholdt. 

310721 Knivstik Vejgaard Kroen

36-årig stukket i mave og ben efter slagsmål

310721 Regn

DMI: Risiko for lokale skybrud og torden i Himmerland

p-bøder

play Lasse blev bombarderet med p-bøder, efter han havde købt en nummerplade med teksten ´ukendt´: Nu har han vundet sag over parkeringsselskab

310721 FO Danmarks første vandsøgshund

Walther er Danmarks første vandsøgshund

310721 Knivstik Vejgaard Kroen

36-årig stukket i mave og ben efter slagsmål

310721 Regn

DMI: Risiko for lokale skybrud og torden i Himmerland

Til forsiden

Til forsiden