LIGE NU:

Svær Superliga-premiere venter for AaB

Et motiveret AaB-hold og tre stærke indkøb skal ruste klubben til en ny sæson i Superligaen - første modstander er FC København.

Efter sommerferie, testkampe og et transfervindue, hvor AaB har hentet forstærkninger i både ind- og udland bliver det alvor på lørdag. Her lyder nemlig startfløjtet til en ny sæson i Superligaen for nordjyderne. Og modstanderen er ikke blandt de letteste, man kan kunne ønske sig.

Det er nemlig ingen ringere end de danske mestre, FCK, der venter i premieren i Parken i København. 

Men det er ikke en modstander, der skræmmer AaB-spillerne. Det siger anfører Patrick Würtz under træningen torsdag.

- Det er måske en af de sværeste opgaver i sådan en sæson. Det er en hård start, men vi er klar, og jeg synes, vi har haft en rigtig god opstart. Vi har arbejdet benhårdt og fået nogle nye folk ind, så vi glæder os selvfølgelig også til at se, hvor vi står, siger Rasmus Würtz.

Sommerens testkampe har budt på blandede resultater - nordjyderne inkasserede et nederlag mod FC Midtjylland, men rejste sig igen mod BK Häcken og FC Vendsyssel. Og tre nye spillere i truppen skulle gerne give AaB lidt ekstra kant i kampen om medaljerne. 

- Man kan se, de har kvalitet alle tre. Jores Okore og Kristoffer Pallesen har allerede vist, at de har rigtig højt niveau, og så har vi fået Filip Lesniak også, som har været igennem god skole i Tottenham. Han har allerede til træning vist sig rigtig godt frem, og det er jo en mand, jeg også tænker, vil være her i fremtiden. Vi har fået en rigtig god målmand også, så indtil videre er konkurrencen i hvert fald blevet skærpet. Det ser fornuftigt ud, vurderer Rasmus Würtz.

Ifølge cheftræner Morten Wieghorst er det dog ikke slut med indkøbene endnu - han lover, at der er flere nye spillere på vej. 

De to nordjyske superligahold i fodbold sparker sæssonen i gang her i weekenden