LIGE NU:

Svindlere på spil: Annoncerer med koncert i AKKC for at få dine kontooplysninger

Dizzy Mizz Lizzy spiller IKKE en digital livekoncert lørdag som erstatning for deres koncert i Aalborg - det er svindlere, der er på spil.

Aalborg Kongres og Kultur Center har aflsyt eller udskudt alle arrangementer mens coronaepidemien hærger og forsamlingsforbuddet på 10 personer står ved magt.

Det betyder blandt andet at koncerten med det danske rockband Dizzy Mizz Lizzy, der skulle have fundet sted lørdag aften, er udskudt til 11. december.

Svindlere, der er på spil lige nu, vil dog have dig til at tro noget helt andet. Nemlig at koncerten med Dizzy Mizz Lizzy løber af stablen som en livesending på internettet som du "helt gratis" kan deltage i.

Sandheden er, at det ikke er tilfældet og meget tyder på, at den eller de personer, der står bag den falske koncert, ene og alene har til hensigt at narre dine betalingsoplysninger ud af dig.

Den digitale livekoncert, der altså ikke finder sted, har fået Aalborg Kongres og Kultur Center til at advare nordjyderne og andre rockhungrende danskere til at passe på dem selv og deres kreditkortoplysninger og ikke falde for det usympatiske trick, der altså florerer på Facebook lige i tiden.

Musikkens Hus fortæller til TV2 Nord at også deres corona-ramte koncerter bliver udnyttet af svindlere, der vil have fat i nordjyderes betalingsoplysninger og herfra lyder samme opfordring som fra AKKC: Fald ikke for svindlen.

Direktør i Aalborg Kongres og Kulur Center Nikolaj Holm har lavet nedenstående video, hvor han fortæller om og advarer mod svindelnummeret.