Her har et telt fået en kæmpe presenning over sig for at holde vandet ude. Foto: Anne Winther Rasmussen

Sebastian Jørgensens telt er fuldstændig gennemblødt. Det samme er alle hans ting. Foto: Anne Winther Rasmussen

Uden teltdug blev Ida Agoufans telt hurtigt gennemblødt, da regnen satte ind i nat. Foto: Anne Winther Rasmussen

1 af 3

Teltpladsen blev oversvømmet i nat

Et ordentligt regnvejr natten til torsdag gjorde, at telte og ikke mindst deltagerne blev gennemblødte på Nibe Festivalen.

nede ved hegnet ligger Sebastian Jørgensen i telt. I nat blev alt fuldstændigt vådt, så han nu ikke har et eneste stykke tørt tøj. Han vrider sine underbukser, men det hjælper ikke meget.

-Jeg tror det her er festivallens dårligste telt, der er helt vildt meget vand både inde og udenfor teltet, siger Sebastian Jørgensen.

Han bliver mobbet af vennerne i det næste telt, der stadig har et tørt telt.

Men Sebastian er ikke den eneste med en høj luftfugtighed i teltet. I Ida Agoufans lille tomandstelt er der også vand på teltets gulv.

-Jeg tager det som en oplevelse, så må jeg jo bare høre noget mere musik, siger Ida Agoufan.

Mudder og vand har fundet vej til Nibe. Heldigvis har rigtig mange festivaldeltagere taget både regntøj og gummistøvler med i alle regnbuensfarver.

Festivalleder Peter Møller Madsen tager regnvejret med højt humør, selvom han selv blev holdt vågen det meste af natten i sin campingvogn på grund af regn.

-Det var noget af en nat vi havde, og det gav lige nogle prøvelser for vores organisation, men der er styr på det. Nu er det jo også holdt op med at regne over Nibe igen. Vi tager dagene og udfordringerne som de kommer, siger Peter Møller Madsen.