Foto: San-Sebastien Evrard, Scanpix og Philippe Desmazes, Scanpix

To tidligere AaB'ere udtaget til landsholdet

Ingen nuværende AaB'ere er blevet ringet op af landstræner Åge Hareide, men to forhenværende kan komme på banen i de kommende landskampe.

Der blev ikke plads til spillere fra AaB, da landstræner Åge Hareide tirsdag udtog den 21 mand store trup til landsholdets venskabskamp mod Liechtenstein 31. august og VM-kvalifikationskampen mod Armenien den 4. september.

De to landskampe kan dog stadig få et nordjysk islæt, for skagboen Nicolai Thomsen der indtil denne sæson spillede for AaB, og som i sin debut for franske Nantes blev matchvinder, er udtaget til holdet, ligesom Lasse Nielsen der mellem 2006 og 2014 optrådte i 132 kampe for AaB og siden blev solgt til NEC Nijmegen og senere Gent er udtaget.

Kommer Lasse Nielsen på banen i en af de to kampe vil det blive hans blot anden optræden på A-landsholdet. Han fik sin debut helt tilbage i 2012 hvor han i en venskabskamp mod Slovenien var med til at tabe 1-3 i Odense. Lasse Nielsen blev skiftet ind efter 75 minutter i stedet for daværende anfører Daniel Agger.

Når Danmark 31. august møder Liechtenstein bliver det på Casa Arena i Horsens hvor landsholdet skal spille for første gang nogensinde. Kampen mod Armenien 4. september bliver spillet i Telia Parken.