Tidligere statsminister i Carsoes bestyrelse

Foto: TV2/Nord

Helle Thorning-Schmidt indtræder i industrivirksomheden Carsoes bestyrelse.

Carsoe, der har hovedsæde i Aalborg, og som blandt andet producerer komplette fiskeforarbejdningsløsninger til fiskefartøjer, har hentet et prominent nyt medlem til virksomhedens bestyrelse.

Den tidligere socialdemokratiske statsminister Helle Thorning-Schmidt meldte tidligere på året ud, at hun stoppede som direktør i det internationale red Barnet for at hellige sig bestyrelsesarbejde. Og det kommer nu Carsoe til gode. Det skriver Finans.

Administrerende direktør Mikkel Klitgaard Jacobsen er glad for den nye tilgang til bestyrelsen:

- Hun har et globalt perspektiv og et netværk, og stjerner på skulderen betyder meget mere ude i verden, end det gør i Danmark, så at hun er tidligere statsminister betyder selvfølgelig noget. Det er en blåstempling af virksomheden, siger han til TV2 Nord.

Carsoe blev i oktober 2018 solgt til kapitalfonden Solix Group. Nu er bestyrelsen udvidet fra tre til fem - to fra Solix Group og tre udefra. Ud over Helle Thorning-Schmidt er DLG’s koncernchef, Kristian Hundebøll, og Thomas Voss blevet en del af bestyrelsen.

- Vi skal ikke være et team af folk, der skal være fuldstændig ens, men et team med forskellige indfaldsvinkler. Det er vi super tilfredse med, og det er nogle meget kompetente sparringspartnere, vi har fået, afslutter Mikkel Klitgaard Jacobsen.

 

 

 

Forsiden lige nu