Tilfredshed i zoo: Masser af gæster vil se giraffen og alle de andre dyr

459.306 gæster besøgte i 2019 Aalborg Zoo. Foto: Malthe Birger Jensen

Lysfest og julestemning er med til at hive besøgstallet godt i vejret for Aalborg Zoo.

I Aalborg Zoo er man overordentlig godt tilfreds med året, der er gået. Ikke færre end 459.306 gæster har besøgt haven i 2019, hvilket er det næsthøjeste antal nogensinde. Dermed er Aalborg Zoo igen det mest velbesøgte zoologiske anlæg udenfor København.

Det er Jul i Zoo, der har været en helt afgørende årsag til det gode resultat. Lysfesten blandt de vilde dyr blev et kæmpe tilløbsstykke, der ikke kun tiltrak nordjyder, men faktisk besøgende fra hele landet, der ville opleve den særlige julestemning i Aalborg Zoo.

Jul i Zoo er blevet overvældende positivt modtaget af vores gæster, og vi tror på, at vi har skabt begyndelsen på en ny, stor juletradition i Aalborg.

Henrik Vesterskov Johansen, direktør, Aalborg Zoo

- Jul i Zoo er blevet overvældende positivt modtaget af vores gæster, og vi tror på, at vi har skabt begyndelsen på en ny, stor juletradition i Aalborg. Med Jul i Zoo føjer vi en ny dimension til haven og understreger, at vi er en helårsåben attraktion, hvor gæsterne kan få nye og anderledes oplevelser hele året rundt, siger Henrik Vesterskov Johansen, direktør i Aalborg Zoo.

Stor interesse for dinosaurudstilling

Det er dog ikke kun julelys, der har trukket gæster til Aalborg Zoo i 2019. Henover foråret og sommeren har der været stor interesse for den nye dinosaurudstilling, som har både frydet og forfærdet især de yngste gæster i haven. Fortidskæmperne vender tilbage i påsken 2020 i en endnu større udstilling, når blandt andet en kæmpemæssig brontosaurus og den havlevende mosasaurus føjes til samlingen.

Læs også Aalborg Zoo gør klar til kæmpe lysfest

Og gæster i Aalborg Zoo kan glæde sig til flere nyheder i 2020, hvor nye anlæg ved både savannen og den sydamerikanske pampas vil bringe publikum endnu tættere på dyrene og i øjenhøjde med girafferne.

Jul i Zoo vender naturligvis også tilbage i 2020.

- Selvom julen kun lige er slut, så tænker vi allerede på, hvordan vi skal fejre den igen i år. Vi har fået en masse gode erfaringer og nye idéer fra det første år, som gør, at vi kan lave Jul i Zoo endnu bedre og smukkere næste gang, siger Henrik Vesterskov Johansen.

Her på tv2nord.dk kan du komme helt tæt på tre af dyrene i Aalborg Zoo. For vi sender døgnet rundt live fra isbjørnen Maliks fødehule, hvor hun for tiden passer sine to små isbjørneunger.

Læs også Aalborg Zoo får en halv million til fornyelse

Forsiden lige nu