Seneste nyt:

To mænd tiltalt for at stjæle penge på massageklinik

Efter planen skal retten i Aalborg fredag tage stilling til en sag, der handler om tricktyveri.

Det kan koste to mænd på 35 og 40 år deres ophold i Danmark, at de i november – ifølge politiets anklager – narrede penge fra en kvinde på en massageklinik i Aalborg.

Ifølge anklageskriftet fandt tyveriet sted 24. november midt på eftermiddagen, da de to mænd indfandt sig på massageklinikken i Aalborg. 

Her holdt de efter sagens oplysninger den 35-årige mand kvinden på massageklinikken hen, mens den 40-årige sneg sig til at snuppe pungen i hendes taske.

Over 8.000 kroner

Det fremgår ikke af oplysningerne, hvor mange penge, pungen indeholdt. Men når sagen kommer for retten, vil anklageren kræve beslaglæggelse af et kontantbeløb svarende til 8.299 kroner, som politiet fandt de to mænd i besiddelse af, da de blev anholdt. 

Anklageren vil også forlange at få beslaglagt en Nissan personbil, som de to mænd var i besiddelse af ved anholdelsen. Værdien af kontanterne såvel som bilen skal gå til at dække sagens omkostninger.

På toppen af det hele lægger anklageren op til, at hvis retten finder de to mænd skyldige, så skal de også udvises af Danmark. 

De to mænd har siddet varetægtsfængslet siden anholdelsen, og det fremgår ikke før sagens start, hvordan de forholder sig til anklagerne.