Seneste nyt:

Tre mænd varetægtsfængslet efter stor slåskamp i Aalborg midtby

Tre mænd blev torsdag eftermiddag varetægtsfængslet med en sigtelse for grov vold, efter onsdagens store politiaktion i Aalborg centrum.

Efter et større slagsmål i det centrale Aalborg onsdag eftermiddag igangsatte politiet en større efterforskning.

Seks blev anholdt onsdag, og torsdag blev tre fremstillet i et grundlovsforhør i Retten i Aalborg, sigtet for grov vold.

De øvrige tre anholdte blev løsladt torsdag, men politiet opretholder sigtelsen mod dem. 

De tre personer blev varetægtsfængslet i fire uger efter grundlovsforhøret. De tog betænkningstid i forhold til kære, lyder det fra anklageren.

- Vi vil gerne understrege, at slagsmål og lignende i det offentlige rum er helt uacceptabelt. Det sætter vi massivt ind over for, og efterforskningen i sagen fortsætter, siger lederen af efterforskningen, politikommissær Lene Mikel.

Midtbyen spærret af

Flere veje i Aalborgs midtby blev onsdag eftermiddag spærret af efter meldinger om et større slagsmål. Det drejede sig om Vesterbro, Kirkegårdsgade og Hasserisgade. 

Politiets efterforskning har siden vist, at en person formentlig blev forsøgt påkørt omkring Boulevarden i Aalborg.

Bilen blev derefter ramt af sten, og føreren er efterfølgende kørt fra stedet. Senere samme dag, onsdag, kunne Nordjyllands Politi anholde seks mistænkte i sagen. Tre af de anholdte befandt sig i en bil med en knust siderude, der blev stoppet på Vesterbro.Tre andre blev anholdt efter information fra vidner i området. 

Der er tale om seks mænd i alderen 17 – 29 år, som alle har tilknytning til kriminelle grupperinger i Aalborg. De seks mænd er alle bosiddende i lokalområdet.

Signalpistol fundet

Onsdag var der også meldinger om en række knald-lyde fra parkeringspladsen ved Aalborg Kongres- og Kulturcenter. Lyde, der i første omgang kunne lyde som skud.

Nordjyllands Politi har fundet en signalpistol i området, og det er politiets vurdering, at der ikke har været tale om skud, men at lydene stammer fra signalpistolen.

Politiet opfordrer fortsat borgere til at ringe ind med relevant information på telefon 114, og takker samtidig for hjælpen onsdag.

Aalborg var fuld af politi onsdag eftermiddag.
Aalborg var fuld af politi onsdag eftermiddag.
Foto: Caroline Monin, TV2 Nord


- Vi fik mange gode informationer fra borgerne, der hver for sig er er gode bidrag til sagens fulde belysning. Det vil vi gerne sige offentligheden tak for, siger politikommissær Lene Mikel.

De sigtede fremstilles i grundlovsforhøret med krav om varetægtsfængsling.

Politiet har ingen yderligere informationer om selve sagens detaljer af hensynet til den igangværende efterforskning.


Ruth og Hans Jørgen

Varmeregning æder hele Ruth og Hans Jørgens folkepension

20060901-193459-4-3459x2310ma

Røde Kors efterlyser varmt tøj til vinteren - Vi kommer til at skuffe mange

ankomst-passagerer-aalborg-lufthavn__3760x2507_

Danmarks bedste lufthavn ligger i Aalborg

20220428-150213-L-5626x3751ma

play Russiske skibe tæt på Nordjylland: - De kan ligge der uden at skulle spørge om lov

Til forsiden

Til forsiden