LIGE NU:

TV2 Nord slår dørene op for Danmarks første cyklende redaktion

Fredag blev første dag for tv-stationens nye lokalredaktion, hvor biler og store kameraer er skiftet ud med cykler og specialindrettede rygsække.

Efter lang tids planlægning kunne TV2 Nord fredag den 14. august slå dørene op for Danmarks første cyklende redaktion.

Stationen har tidligere været udfordret af Aalborgs til tider tætte trafik, men netop dette problem håber TV2 Nords direktør Mikael Justesen at imødekomme med det nye tiltag.

- Problemet er jo simpelthen at komme frem og tilbage i Aalborg, specielt i de her peak-tider, og det har vi jo løst med cyklerne nu, så jeg forventer klart, at vi får mere og en bedre og tættere dækning af hele Aalborg by, lyder det fra Mikael Justesen.

Den nye lokalredaktion i Aalborg skal bemandes af reportere og videojournalister Malthe Birger Jensen og Jeppe Hostrup, der på skift skal holde skansen. Redaktionen får adresse hos Erhverv Norddanmark i Slotsgade, hvor journalisterne vil være at finde, når de ikke cykler rundt i Aalborgs gader.

Netop denne adresse håber Mikael Justesen vil åbne muligheder for endnu flere historier fra erhvervs- samt uddannelses-, forretnings- og restaurationslivet.

Åbningen af den nye lokalredaktion blev fredag eftermiddag markeret med en reception.