Den 71-årige mand er sigtet for vold. Foto: Politiet/Kim Matthäi Leland

Vejvrede: 71-årig gav bilist et sæbeøje

To mandlige bilister mistede besindelsen midt i en sammenfletning på Ny Nibevej i Aalborg tirsdag eftermiddag.

Hvad der skulle have været en helt almindelig sammenfletning på Ny Nibevej-Lindenborgvej i Aalborg, resulterede i voldsom vejvrede blandt to mandlige bilister fra Nibe-egnen tirsdag eftermiddag omkring klokken 15.

Det oplyser vagtchefen ved Nordjyllands Politi, Poul Badsberg.

Læs også Luftpistol: 76-årig frifundet for at true kammerat

- En 59-årig bilist blev så sur, at han bremsede hårdt op, og blokerede sin bil foran bilisten bagved, og efterfølgende løb han hen til bilisten, åbnede døren og skældte ud, siger vagtchefen.

Den 71-årige mand der sad bag rattet i bilen, ville tilsyneladende ikke finde sig i den 59-årige mands råberi. Derfor steg han ud ad bilen og slog den 59-årige mand i hovedet med en knytnæve, så manden fik en flænge i panden og et blåt øje.

Brækkede anklen

Når man begår hybris bliver man mødt af nemesis. Sådan lyder det i græskmytologi, og det var også tilfældet på Ny Nibevej-Lindenborgvej i Aalborg tirsdag eftermiddag.

Læs også To nordjyder dømt i sag om hæleri, hacking og hvidvask

- Lige efter den 71-årige mand slår den 59-årige mand i hovedet vrikker han om på foden og brækker anklen, forklarer vagtchefen.

Voldsepisoden blev overværet af flere vidner, og én af vidnerne anmeldte det til politiet.

Selvom begge bilister måtte en tur på skadestuen, slap den 71-årige mandlige bilist ikke for at blive sigtet for vold på grund af knytnæveslaget.