Vild prisstigning: Så meget dyrere er det blevet at købe armbånd til Aalborg Karneval

Talsperson for karnevallet forklarer, hvorfor prisen har taget endnu et nøk opad.

Deltagerne i Stjerneparaden på lørdag til Aalborg Karneval skal grave betydeligt dybere i lommen, hvis de vel at mærke vil fortsætte festlighederne i Kildeparken, efter optoget er slut.

I år skal folk nemlig diske op med 315 kroner, hvori et digitalt gebyr er medregnet, hvis de vil ind at høre Tessa, Rune Rask og de øvrige artister, som optræder i Kildeparken i løbet af lørdag.

Du kan i øvrigt følge Stjerneparaden live på tv2nord.dk, Salto og TV2 Nords Facebookside samt TikTok.

Armbåndet, der er indgangsbilletten, er dermed betydeligt dyrere end sidste, hvor billetten kunne købes for 250 kroner + et gebyr på nettet, der lå på i omegnen af 20 kroner. 

Sidste år kunne folk desuden købe et armbånd i Billig Billiy og 7eleven til 250 kroner og dermed spare gebyret på internettet. Den mulighed er dog fjernet i år, da Aalborg Karneval ønsker at få data på, hvor deres publikum kommer fra.

Set i det lys er billetten altså steget med 65 kroner.

Årsagen til prisstigningen skyldes ifølge Jeanett Kaare, der er talsperson for Aalborg Karneval, flere ting. 

- Vi opgraderer på sikkerhed og oprydning samt størrelsen af de kunstnere der kommer. For vi vil gerne præsentere noget, der er fedt og aktuelt for folk, siger hun.

I 2013 kostede karnevalsarmbåndet 125 kroner. I 2018 var prisen 150 kroner, mens indgangsbilletten sidste år som bekendt kunne bestilles på nettet for den nette sum af 250 kroner + gebyr.

Kommer med opfordring

Selvom årets pris lyder på 315 kroner, tyder meget dog på, at folk fortsat er villige til at finde muldvarpen frem.

- Det ser ret godt ud i forhold til antallet af solgte armbånd. Vi er på niveau med sidste år og forventer alt i alt at få solgt 40.000 armbånd, siger Jeanett Kaare, inden hun gør det klart, at der har været meget få negative reaktioner på prisstigningen.

Fredag klokken 23:59 stiger prisen yderligere med 100 kroner, så ifølge Aalborg Karnevals talsperson gør folk klogt i at erhverve sig billetten inden da.

- Hvis man er lidt nordjyde, køber man armbåndet, inden prisen stiger. Vi opfordrer også til, at man får hentet det hurtigst muligt, så der ikke ender med at være lang kø ude i butikkerne fredag eftermiddag, oplyser hun.

Særligt pinsedagene har ifølge Jeanett Kaare gjort, at mange endnu ikke har afhentet deres armbånd. Desuden er det nu for sent at få tilsendt armbåndet til ens hjemmeadresse.

Udleveringssteder

  • Norlys, Bispensgade 3, 9000 Aalborg 

  • Spar Nord, Østerågade 12, 9000 Aalborg 

  • Monki Friis, Nytorv 27, 9000 Aalborg 

  • Magasin, Nytorv 27, 9000 Aalborg 

  • Meny, John F. Kennedys Pl. 1F, 9000 Aalborg 

  • Avance Shoppen, John F. Kennedys Pl. 1R, st, 9000 Aalborg 

Ligesom sidste år kan dem der er sent ude dog købe armbåndet ved indgangen til Kildeparken.

Armbåndet giver adgang til festivalpladsen i Kildeparken, samt fri transport med bus og tog i Region Nordjylland fra fredag 24/5 klokken 16:00 til søndag 26/5 klokken 19:00. 


Seneste nyt

fra Nordjylland