Vildt comeback: Aalborg Pirates redder sejr 3 sekunder før tid

Aalborg Pirates var bare tre sekunder fra et nederlag til Herning Blue Fox, men formåede alligevel at sejre.

Herning Blue Fox var nærmest klar til at skøjte i omklædningsrummet med en god fornemmelse i maven og en udligning i kvartfinaleserien mod Aalborg Pirates - men sådan gik det ikke.

Herning Blue Fox havde i anden periode bragt sig foran med 1-0, og de var lige ved at holde resultatet hjem. Men tre sekunder før tid, var Aalborg Pirates på pletten.

Aalborg Pirates havde skiftet keeperen ud for at lægge maks pres på Herning Blue Fox' defensiv, og det gav til sidst pote, da Cam Braes smadrede pucken i nettet bag Blue Fox' målmand med kun 3,8 sekunder tilbage af kampen.

Det bragte kampen i overtid og her levede Aalborg Pirates videre på deres momemtum. Efter en målløs fjerde periode, slog Pirates til igen og sikrede sig en 1-2 sejr.

Med sejren bringer Aalborg Pirates sig foran 3-1 i kvartfinale-serien, der spillet bedst af syv kampe. Derfor kan Aalborg Pirates sikre sig en billet til semifinalen, når de på søndag igen spiller på hjemmebanen i Gigantium i Aalborg.