LIGE NU:

Vildt rekordforsøg: Stine Rex løber 48 timer i træk – se med på TV2 Nord

Den nordjyske ultraløber Stine Rex spænder fredag løbeskoene for at løbe 48 timer på en rute i Fårup Sommerland. Følg hende fra start til slut på TV2 Nords hjemmeside og Facebookside.

TV2 Nord er med live hele vejen, når den nordjyske ultraløber Stine Rex fra fredag morgen klokken ni og 48 timer frem sætter jagten ind på verdensrekorden i 48 timers ultraløb.

Den officielle verdensrekord lyder på 397,103 km og er sat af japanske Sumie Inagaki.

Stine Rexs eget bedste resultat hidtil lyder på 335 km, sat i Fort Lauderdale i 2018, og det er samtidig dansk kvinderekord.

- Kan jeg slå en dansk eller nordisk herrerekord, vil det også være fantastisk, siger 40-årige Stine Rex med henvisning til de to herrerekorder på henholdsvis 373 og 394 kilometer.

Følg løbet direkte

Samler ind til DGI-Huset

Rekordforsøget er også et velgørenhedsløb, hvor Stine Rex samler penge til sin arbejdsplads, DGI-Huset i Aalborg, der som så mange andre steder er ramt hårdt økonomisk af coronakrisen.

- Det betyder meget for mig, at jeg ved at lave det her løb kan bidrage til at støtte DGI-Huset, som betyder så utroligt meget for rigtig mange mennesker. Jeg vil gøre alt for at bidrage til, at huset kommer godt ud på den anden side af corona-krisen, siger Stine Rex.

Stine Rex løber de 48 timer på en 2,2 km lang opmålt og godkendt rute i Fårup Sommerland, og undervejs får hun selskab i kortere og længere tid af andre løbeglade nordjyder - blandt andet Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen, som løber en maraton-distance med Stine Rex. Andre løber med i 24 timer.

Se ruten her:

TV2 Nord har for nylig bragt et portræt af den nordjyske ultraløber - se det her:

 
20_percent

play Ny aftale om genåbning på plads

Værket

play Naboer protesterer mod kæmpevindmøller og gigantisk solcellepark

japanske kirsebærtræer bislev natur blomster blomstrer forår

play Nu blomstrer kirsebærtræerne i Bislev: Træerne er Peters hjertebarn

Smart parat svar

Se finalequizzen: Landets klogeste 6. klasse kåres

20_percent

play Ny aftale om genåbning på plads

Værket

play Naboer protesterer mod kæmpevindmøller og gigantisk solcellepark

Til forsiden

Til forsiden