Foto: Rene Schutze

Voldtægtssag: 27-årig mand løsladt efter afhøring

Nordjyllands Politi har løsladt den unge mand, der er mistænkt og sigtet for at stå bag en voldtægt af en ung kvinde i Jomfru Ane Gade.

Den 27-årige mand, som politiet mener, der står bag en voldtægt begået lørdag morgen mod en ung kvinde, er nu løsladt.

Det oplyser vagtchef hos Nordjyllands Politi, Jesper Sørensen, mandag morgen.

- Der er foretaget en juridisk vurdering, og det er på baggrund af denne, at manden nu er løsladt, siger Jesper Sørensen og ønsker ikke at komme nærmere ind på, hvordan manden forholder sig til sigtelsen.

Den 27-årige er dog fortsat sigtet i sagen, men politiets jurister har således vurderet, at der ikke er grundlag for at opretholde en fængsling af manden og ej heller at få ham fremstillet i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling.

Læs også Voldtægtsmistænkt anholdt ved brug af overvågning og sociale medier

Manden blev søndag eftermiddag anholdt på sin adresse. Det skete efter politiet havde opfordret ham til at melde sig selv.

Den unge kvinde, der har anmeldt voldtægten, har ifølge politiet haft et sporadisk kendskab til manden. Overgrebet er anmeldt til at have fundet sted lørdag mellem 6.15 og 6.45 ud for adressen Vesterå 5 tæt på Jomfru Ane Gade. Området var lørdag formiddag afspærret på grund af politiets tekniske undersøgelser.