LIGE NU:

Yoga for singler: - Jeg har fået smerter nogle helt nye steder

Dagens datingmarked er en udfordrende størrelse, og det kan være mere end svært at finde den eneste ene. Omvendt ved man aldrig, hvornår Amors Pil rammer – det kan være, at det er til en yogatime, kun for singler.

Positurerne vidner om en klassisk yogalektion, men udøverne skiller sig ud, ved alle at være på partnerjagt.

- Jeg er her, fordi jeg er single og vejret er godt. Så kunne man lige så godt prøve noget yoga, siger Kim Bøcker Pedersen fra Aalborg Øst.

Yogainstruktør Winther McDonald stod bag lørdagens Tinder-yoga-undervisning på Budolfi Plads i Aalborg.

- I udgangspunktet er det yoga, som vil løsne nogle bestemte områder på kroppen op, der kan være nyttige,  hvis du har tænkt dig at ’swipe’ nogen til højre, siger yogainstruktør Winther McDonald.

- Jeg har fået smerter nogle helt nye steder

Håbet er, at deltagerne først og fremmest får en god yogaoplevelse, og skulle det give fornyet energi til datinglivet, vil det være en kærkommen sidegevinst.

- Der er langt flere tøser end fyre, der møder op. Jeg havde egentlig regnet med, at det bare ville være mig og trænerne, men det her er hundrede gange bedre, siger Kim Bøcker Pedersen.

Efter en times forskellige øvelser blev singlerne igen givet fri til at lede efter den store kærlighed.

- Jeg har fået smerter nogle helt nye steder, og jeg har grinet en hel del af Winther, og så har jeg set en masse søde piger, siger Kim Bøcker Pedersen.