LIGE NU:

"Jeg tror, det bliver mega hårdt og nervepirrende!"

MINIPORTRÆT: 27-årige Sally Zadeh fra Læsø er en af de fem personer, der i 48 timer skal dyste om 20.000 kroner i TV2 Nords pælesidningskonkurrence.

20.000 kroner.

Så mange penge står på højkant, når fem personer torsdag sætter sig til rette på pæle ved søen i Aabybro.

Her skal de blive siddende i 48 timer, hvis de vil vinde de mange penge i TV2 Nords pælesidningskonkurrence.

En af deltagerne er 27-årige Sally Zadeh, der bor på Læsø, hvor hun arbejder som social og sundhedshjælper i døgnplejen.

Hvorfor vil du være med i konkurrencen?

"Jeg har meldt mig , fordi det er en grænseoverskridende udfordring," siger Sally Zadeh.

"I 2017 deltog jeg i tv-programmet Danmarks Modigste på TV3, som også handlede om at overskride sine grænser, så det er lige noget for mig. Jeg tror, det bliver mega hårdt, nervepirrende og spændende!"

Hvad vil du tage med dig ud på pælen?

"Ikke særligt meget. Der er jo ikke meget plads på pælen. Myggespray er nok ret vigtigt, så man ikke bliver ædt levende! Derudover vil jeg tage min telefon og nogle powerbanks med, så jeg ikke løber tør for strøm."

Hvad bliver den største udfordring for dig?

"Det bliver nok, at man får ondt i røven af at sidde på pælen. Det er godt, at man kan komme på toiletbesøg en gang i mellem, så man lige kan strække kroppen lidt. Jeg tror ikke, jeg kommer til at kede mig, for jeg hygger mig i mit eget selskab."

Du kan selv se, om det bliver Sally, der vinder pælesidningskonkurrencen, for TV2 Nord holder Åbent Hus lørdag d. 2. juni fra kl 10-14. Vinderen - eller vinderne - bliver fundet ved søen kl. 12.

Hvis der er mere en  en person tilbage på pælene, skal de dele pengene. Arrangementet er gratis.

Det var dette opslag på Facebook, som havde fået Sally til at melde sig:

Du kan læse om de andre deltagere herunder.