26-årig tilstår forsøg på voldtægt

Tirsdag skal en mand i retten i Aalborg for voldtægtsforsøg.

En 26-årig mand, som siden slutningen af september har siddet varetægtsfængslet, har tilstået, at han natten til 12. september forsøgte at voldtage en 19-årig kvinde. 

Det fremgår af sagens oplysninger, før manden efter planen skal i retten tirsdag. Her ventes sagen nemlig at køre som en tilståelsessag.

Voldtægtsforsøget fandt sted natten til 12. september kort efter klokken 04. Her kontaktede manden den 19-årige kvinde på Vesterbro i Aalborgs midtby. 

Søgte hjælp

Han foregav at have brug for hjælp og fik på den måde lokket den unge kvinde med over til et parkeringsområde i Stengade ved Sygehus Nord. 

Da de nåede parkeringsområdet, vendte manden ifølge sagens oplysninger på en tallerken, væltede kvinden omkuld i noget buskads og forlangte sex med hende.

Kvinden udviste imidlertid stort mod og snarrådighed og fik overbevist manden om, at det var bedre, hvis de gik et andet sted hen, og da de gik afsted lykkedes det kvinden at søge hjælp hos andre på gaden i den sene nattestund.

Fandt gerningsmanden

Gerningsmanden tog flugten, og politiet måtte efterlyse ham i offentligheden. Det gav nogle gode henvendelser, som i kombination med nogle overvågningsbilleder førte til, at den 26-årige mand blev anholdt 28. september. 

Han har som allerede nævnt siddet varetægtsfængslet siden og ventes at tilstå, når sagen kommer for retten tirsdag.


Seneste nyt

fra Nordjylland