LIGE NU:

Kørte kvindelig bekendt ned med vilje: 29-årig kvinde fik benbrud

En 56-årig mand står onsdag for Retten i Hjørring, hvor han er tiltalt for bevist at påkøre en 29-årig kvindelig bekendt, og for at undlade at hjælpe, da kvinden lå på en parkeringsplads i Frederikshavn med benbrud.

Det gik helt galt mellem en 56-årig mand og en af hans kvindelige bekendte, da de en tidlig morgen tilbage i juni tørnede sammen i Frederikshavn. De to kom så meget op at skændes, at manden satte sig bag rattet og kørte den 29-årige kvinde ned med det resultat, at hun fik benbrud.

Onsdag mødes de to efter planen igen i retten i Hjørring. Her står den 56-årige mand tiltalt for vold af særlig rå, brutal og farlig karakter. Den voldsomme episode fandt sted ved syv-tiden om morgenen 27. juni i år på en parkeringsplads på Rimmens Allé i Frederikshavn. 

Afviste at låne ham bil

Ifølge de oplysninger, der kom frem dengang, havde manden tidligere lånt kvindens bil, men denne morgen afviste hun at låne ham bilen, fordi hun selv skulle bruge den til at komme på arbejde.

Den 56-årige mente tilsyneladende, at kvinden havde lovet ham at låne bilen, og kontroversen fik ham til at tænde af i en grad, så han tog bilnøglerne og satte sig bag rattet. Han startede bilen og begyndte at bakke, mens han råbte noget i retning af, at hvis hun ikke flyttede sig, ville hun blive kørt over. 

Ifølge anklageskriftet standsede manden og kørte lidt frem igen, hvorefter han på ny satte bilen i bakgear og kørte mod kvinden, der fortsat stod bag bilen. Denne gang fortsatte manden kørslen med det resultat, at han kørte over den 29-årige kvindes venstre ben, så hun pådrog sig benbrud og skader på sin ankel.

Undlod at hjælpe efter påkørsel

Udover grov vold er manden tiltalt for at undlade at hjælpe kvinden, efter at hun var kommet til skade. Ifølge anklageskriftet skete der efter påkørslen det, at manden råbte: ’Fede kælling’ eller lignende efter hende, hvorefter han kørte fra stedet og altså efterlod den kvæstede kvinde på parkeringspladsen.

Den 56-årige mand blev anholdt nogle dage senere på Sjælland, hvor han var på arbejde, og han har siddet varetægtsfængslet lige siden. Det er uvist, hvordan manden forholder sig til politiets anklageskrift. Han protesterede ikke, da han blev stillet for en dommer nogle dage efter anholdelsen, og dommeren besluttede at varetægtsfængsle ham.

25_seconds

play Skoleskibet Danmark stævner ud på togt for 111. gang

Cykler i fine sko

play Virksomhed bytter kontorstol ud med cykler

20210106-140834-A_62Mb

play Ældre får ikke nødvendig hjælp til rengøring - organisation foreslår "hygiejnemilliard"

25_seconds

play Travlhed på skrotpladsen: Priserne slår rekord

25_seconds

play Skoleskibet Danmark stævner ud på togt for 111. gang

Cykler i fine sko

play Virksomhed bytter kontorstol ud med cykler

20210106-140834-A_62Mb

play Ældre får ikke nødvendig hjælp til rengøring - organisation foreslår "hygiejnemilliard"

Til forsiden

Til forsiden