Sussi skal spille uden Leo - men han er ikke så god til at være alene hjemme

Nu er det tid til at koncentrere sig om hvert sit. Sussi om musikken og Leo om at få det bedre.

Mandag kom det frem, at Leo fra Sussi og Leo indstiller karrieren. Han er nemlig blevet syg og er i øjeblikket indlagt på sygehuset. 

- Han er blevet meget syg og har faktisk været syg ret længe, så nu er han så syg, at nu kan han simpelthen ikke tage med ud at spille mere, siger en tydeligt berørt Sussi.

Fremover skal hun selv ud at spille med bandet, og det bliver temmelig anderledes efter at have spillet i mere end 50 år med Leo. 

- Det er lidt en spøjs fornemmelse pludselig at skulle spille uden Leo. Men jeg kan godt mærke, at især det sidste halve år, har jeg været meget opmærksom på, hvordan Leo havde det, for det har været ned ad bakke, fortæller hun og fortsætter: 

- Vi var ude at spille i torsdags og der kunne jeg pludselig mærke, hvor opmærksom jeg var på Leo før. Jeg kunne mærke, at nu kunne jeg koncentrere mig mere om det, jeg stod og lavede.

Ifølge Sussi bliver Leo udskrevet fra hospitalet i løbet af ugen, og så kan han koncentrere sig om at få det bedre - og han har også et par hobbyer at gå i gang med. Nemlig at skrive romaner og lave computerprogrammer. 

- Og det kan jeg mærke, at han glæder sig meget til. 

Men der er bare ét problem: 

- Leo har ikke noget imod, at jeg tager ud at spille uden ham, men han er ikke ret god til at være alene hjemme. Så det kan være, at jeg skal have fat i en voksen-sitter, griner Sussi. Seneste nyt

fra Nordjylland