Overfaldt 10-årig - nu efterlyser politiet vidner

Politiet søger et særligt vidne.

Nordjyllands Politi efterlyser nu vidner til en konkret voldssag begået i Brønderslev den 8. marts 2023, hvor en 10-årig pige blev antastet og skubbet af sin cykel. 

En sag, som politiet siden har efterforsket intenst i, men desværre uden at opnå et gennembrud, og derfor går man nu til offentligheden.

Var på vej i skole

Sagen drejer sig, mere specifikt, om en 10-årig pige, der den pågældende morgen omkring kokken 07.50 kom cyklende på vej til skole på stisystemet ud fra Ådalen og op mod Nordre Omfartsvej. 

Her blev pigen opmærksom på en ukendt mand, der steg ud af en hvid personbil, som holdt parkeret i rabatten på Nordre Omfartsvej med front mod øst.

I det pigen kørte forbi personen, blev hun helt umotiveret antastet og skubbet af cyklen. 

Pigen rejste sig hurtigt op, og hun satte sig igen på cyklen, men personen tog fat i hendes skulder, hvilket fik pigen til at skrige op. Umiddelbart herefter dukkede der en mindre grålig bil op, der kørte mod øst på Nordre Omfartsvej.

Og det resulterede formentlig i, at manden tog flugten i sin egen hvide bil i østlig retning ad Nordre Omfartsvej.

- Vi opfatter den eller de personer, som sad i denne mindre grålige bil, som meget interessante vidner, der kan være med til at belyse sagen, siger politikommissær Philip Rødkjær Larsen.

Han opfordrer dem derfor til at henvende sig til politiet på 114.

- Vi opfordrer også alle andre, der måtte have oplysninger i sagen og måske set noget, om at henvende sig til os.  

Efterforskning i gang

Sagen blev anmeldt til Nordjyllands Politi dagen efter overfaldet altså den 9. marts 2023, og siden optagelsen af anmeldelsen har politiet efterforsket i sagen.

- Vi ser med stor alvor på det her. Pigen var rystet efter overfaldet, og vi har siden optagelsen af anmeldelsen afhørt pigen samt talt med hendes forældre, ligesom vi har sikret os nogle enkelte spor, forklarer politikommissæren.

-  Der er patruljeret i området, og vi har foretaget forhøringer for at tilvejebringe flere vidner og andre nye spor i sagen, der har til formål at bringe os nærmere et gennembrud. Det er desværre ikke lykkedes for os endnu, og vi håber derfor, at offentligheden kan hjælpe os med nye informationer af betydning for vores videre arbejde med sagen, afslutter han.

Nordjyllands Politi efterforsker på nuværende tidspunkt sagen som en voldssag, og man kan kontakte politiet på telefon 114.

Politiet har i øjeblikket ingen yderligere oplysninger i sagen. 


Seneste nyt

fra Nordjylland