Foto: Katja Schlaikier

Sender tre klasser hjem: Flere smittede på Dronninglund Skole

Brønderslev Kommune er én af de kommuner lige nu, der har det højeste kontakttal. Nu er flere elever på Dronninglund Skole også testet positive.

Onsdag er der travlhed på Dronninglund Skole. Flere elever er testet positive for COVID-19, og derfor har skolen valgt at sende tre klasser hjem.

- Lige nu udvikler det sig time for time. Vi har kontaktet Styrelsen for Patientsikkerhed for at være sikre på, at vi griber det an på den rigtige måde, og så er vi samtidig ved at færdiggøre information til forældrene, for vi ved, at der er mange, der er bekymrede lige nu, fortæller skolechef i Brønderslev Kommune, Carsten Otte, til TV2 Nord.

De seneste dage har et stigende antal smittede i kommunen betydet, at Brønderslev lige nu er den kommune i landet med 3. flest smittede per 100.000 indbyggere. At smitten nu også har bredt sig til skolen i Dronninglund, overrasker derfor ikke Carsten Otte.

- Sådan som tingene har udviklet sig de seneste dage har vi faktisk bare gået og ventet på, at vi nu nåede den her fase med smittede elever, og derfor har vi også været forberedte.

Læs også Brønderslev Kommune har tredje flest smittede i hele landet