04:27

Flere dages oprydning er begyndt efter Hjallerup Marked

Mandag begyndte oprydningen efter Hjallerup Marked. Omkring 100 frivillige var trukket i arbejdstøjet og hjalp til med oprydningen.

Efter fire dages fest er det nu tid til oprydning på Hjallerup Marked. Omkring 100 frivillige deltog mandag i oprydningen, der kommer til at strække sig over flere dage. Morten Helveg Larsens opgave er at pakke toiletterne ned.

- Når markedet er forbi, er der stadig en del opgaver, der skal laves. Toiletterne er en af dem. Det her er ikke en af de sjoveste opgaver, men det skal gøres, siger Morten Helveg Larsen, der er en del af teknikudvalget ved Hjallerup Marked.

Hjallerup Marked vurderer, at der i år har været 230.000 mennesker, hvilket er en lille stigning i forhold til sidste år. Det gode vejr, som weekenden bød på, virker dog til at have skræmt købelysten ud af markedskunderne.

-  Vi er jo kommet her på markedet i mange år både som almindelige brugere og som kræmmere, men i år har vi solgt mindre. Så skuffelsen er der jo lidt, for vi har ikke tjent det, vi har forventet og håbet på, siger Heidi Nielsen, der har en bod på Hjallerup Marked.

Heidi Nielsen er dog ikke blevet skræmt af årets lave salg. Så hun glæder sig allerede til at komme igen til Hjallerup Marked 2017.