LIGE NU:

Motorvej spærres: Bil er blevet ramt af stenkast fra bro

Et stenkast fra en motorvejsbro vil spærre E45 ved Sæby Syd fra klokken 13.

Tirsdag omkring klokken 13 kan et stykke af motorvejen E45 mod Frederikshavn blive spærret, mens et større politiopbud undersøger et område mellem afkørslerne Flauenskold og Sæby S.

Det oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi, Heine Hansen.

Årsagen til spærringen er, at en bil kan være blevet ramt af en sten kastet fra en motorvejsbro. Genstanden røg ned gennem soltaget på bilen, men heldigvis skulle ingen personer være kommet noget til. Føreren af bilen kunne selv tilkalde politiet og senere køre videre. 

Ifølge vagtchefen nåede bilisten ikke at se, om der stod personer på motorvejsbroen. 

Skiltevogne og hundepatruljer skulle være blevet tilkaldt til politiets efterforskning i området og befinder sig klokken 12.45 i et mødelokale på trafikcenteret ved Sæby Syd.

- Vi er ved at samles nogle folk deroppe, og hundepatruljerne er nået frem. Så vi regner med snart at spærre motorvej og bro, siger vagtchef Heine Hansen fra Nordjyllands Politi til TV2 Nord klokken 13.20.

Han forventer, at arbejdet med at undersøge bro og motorvej og sikre sig eventuelle beviser vil tage et par timer. Han regner dog ikke med, at arbejdet vil give kø.

- Det kommer til at fungere sådan, at bilisterne kommer til at køre og direkte på motorvejen igen, så det kan godt give en smule forsinkelse og måske også lidt kødannelse alt afhængig af trafikken, siger Heine Hansen.

Han opfordrer personer, der måske kan have set noget i forbindelse med hændelsen, til at ringe til Nordjyllands Politi på telefon 114.