00:43

Motorvej genåbnet efter stenkast - efterforskningen fortsætter

Motorvejen mod Frederikshavn er igen åbnet, efter Nordjyllands Politi tirsdag eftermiddag har afsøgt en motorvejsbro for spor efter et stenkast.

Siden klokken 13 har Nordjyllands Politi arbejdet med at sikre sig spor, efter en bil tirsdag formiddag blev ramt af et muligt stenkast på E45 ved Sæby Syd.

Ifølge vagtchef Heine Hansen sluttede det arbejde dog uden noget entydigt svar cirka klokken 16.

- Vi havde nok alle sammen håbet, at vi kunne finde en sten og så sige, at det var den, der slog hul i bilen. Men det kunne vi altså ikke. Til gengæld har vi fundet nogle andre ting, som vi skal følge op på, siger Heine Hansen til TV2 Nord. 

Læs også Motorvej spærres: Bil er blevet ramt af stenkast fra bro

En bilist slog alarm klokken 11.25, da noget, der kunne være en sten, ramte hans bil, efter han var kørt under en motorvejsbro ved Sæby Syd. Det fik politiet til at rykke ud og spærre både motorvej og bro, mens hundepatruljer afsøgte området for spor efter den mulige stenkaster.

Efter arbejdet blev begge veje åbnet for trafik igen.

Hvad det præcis er for nogle ting, hundepatruljerne har sikret, kan Heine Hansen ikke sige noget konkret om på nuværende tidspunkt.

- Der er tale om nogle genstande, som hundene har markeret på, men det behøver ikke stamme fra hændelsen. Så det skal vi have undersøgt nu, siger Heine Hansen til TV2 Nord. 

01:05

En bilist slap med skrække, da hans bil blev ramt af en sten på motorvejen ved Sæby

Luk video